Magnificent review body en fitshop

Magnificent van Body en Fitshop bevat verschillende stoffen die je gespierder zouden maken.

Maar word je echt gespierder als je Magnificent neemt, of zijn er betere manieren?

Je gaat het ontdekken in deze Magnificent review.

Het doel van Magnificent


Er zijn twee belangrijke voorwaarden om gespierder te worden. De eerste voorwaarde is (kracht) training, de tweede voorwaarde is de juiste voeding. Met juist voeding bedoelen we een relatief hoog percentage eiwitten en het liefst een klein calorisch overschot.

Magnificent bevat een flinke hoeveelheid koolhydraten. Per 70 maar liefst 50 gram. Van koolhydraten op zich wordt je niet gespierder. Maar bij het maken van deze Magnificent review viel ons op hoe makkelijk je de 231 kcal in deze shake weg drinkt. Wanneer je moeite hebt om veel calorieën binnen te krijgen kan dit een makkelijke manier zijn om wat extra kcal binnen te krijgen. Deze extra calorieën kunnen je natuurlijk weer helpen bij de opbouw van spiermassa.Natuurlijk moeten we hier bij vermelden dat er voldoende andere (goedkopere) manier zijn om veel kcal binnen te krijgen.


De ingrediënten van Magnificent
Magnificent bestaat uit een zeer divers aantal ingrediënten. Geen van deze ingrediënten zullen er voor zorgen dat jij (veel) gespierder zal worden. Een uitzondering hierop is de creatine die het product bevat. Creatine kan wel zorgen voor meer kracht en daarmee spiermassa. Daarover kun je hier meer lezen.

De smaak van Magnificent


De Magnificent review was geen straf om te maken. Dit supplement is namelijk zeldzaam lekker zoet van smaak (niet raar met zo veel dextrose). Je zou het kunnen vergelijken met AA-drink.

Het gebruiksgemak van Magnificent


Magnificent is een eenvoudige manier om extra kcal aan je voeding toe te voegen. Het product laat zich makkelijk mengen met water of vruchtensap. Let er wel op dat het met vruchtensap wel een hele zoete combinatie wordt.

Voor wie is Magnificent geschikt?


Magnificent is geschikt voor sporters die in de bulk zijn (willen aankomen) omdat het product veel koolhydraten en kcal bevat en nauwelijks de honger stilt.

Voor wie is Magnificent niet geschikt


Het is maar goed dat we tijdens het maken van deze Magnificent review niet in de cut periode zitten. Daar is dit product namelijk totaal niet geschikt voor.

Magnificent review: conclusie


Ben je op zoek naar een eenvoudige, snelle manier om kcal binnen te krijgen dan kan dat prima met dit product. Maar extra calorieën kun je ook prima uit ‘normale voeding’ halen, met als voordeel dat je ook nog eens meer verschillende micro nutriënten (vitamines, mineralen en sporenelementen) en vezels binnen krijgt.

Mocht je Magnificent willen bestellen dan kan dat hier

Andrew
Door

Andrew

op 25 Jun 2019

Niet mee eens. Ke kan het ook tijden cut gebruiken. Ik ben daar een lebende bewijs voor ik begon met mijn schema woog ik 101 kilo 33% vet. Na 6 maanden 90 kilo 20% vet. Ben gewoon 13 kilo aan vet kwijt maar ondertussen 2 kilo aan spieren bijgekomen. Als je zwaar traint (veel herhalingen ook) en je neemt Magnificent na het sporten is het ideaal om ermee af te vallen. Op de website van B&F wordt het zelf ook aangeraden dat je het tijden je cut kan nemen. Daarom kocht ik het. Raar om te zeggen dat dit product niet gemaakt is voor de cut...😑🧐

Andrew
Door

Andrew

op 25 Jun 2019

Excusses voor mijn type fouten, heb dit te snel getypt op mijn telefoon hahaha.

jason
Door

jason

op 27 Mar 2018

Best goed product maar teveel suiker

Reactie plaatsen