review daily supershots review body en fitshop

De Daily Supershots activeren onder andere de natuurlijke energie en zijn goed voor het concentratievermogen, aldus Body & Fitshop. Of dit daadwerkelijk zo is lees je hieronder! 

Review Daily Supershots review- hoe ziet het label eruit?


Het product bevat 80 mg cafeïne (vergelijkbaar met een kop koffie) 1 gram taurine en tal van vitamines per shot van 60 ml. 80 mg cafeïne is voor de meeste mensen niet genoeg om een goede rush van te krijgen. maar het schijnt dat de vitamine B12 ook het energieniveau opkrikt. Daily Supershots zijn suikervrij en bevatten slechts 3 kcal per shot.
Daily supershots review- hoe te gebruiken?


Aanbevolen gebruik volgens Body & Fitshop: neem één shot per dag, bij voorkeur voor de training. Ook is het product te gebruiken tijdens een zware studiedag of voor een avondje stappen. De werken direct en wel 4 tot 6 uur na inname.

We hebben de shot genomen voor de training en inderdaad, binnen een minuut of tien voelden we een fijne oppepper. Niet overdreven, maar voldoende om lekker te trainen. De energieboost heeft bij ons ongeveer 4 uren aangehouden, waarna hij afnam zonder een crash of futloos gevoel.

 

Daily supershots review- hoe is de smaak?


Zoals algemeen bekent zijn veel producten die cafeïne bevatten qua smaak niet om over naar huis te schrijven. In dit geval valt dit enorm mee. De enige verkrijgbare smaak is Fruit Punch. Omdat het slechts 60 ml is giet je het zo weg, de smaak die achterblijft is niet onaangenaam.
Per verpakking van 12 shots betaal je €9,90. Omgerekend is dit €0,83 per shot. Wanneer je af en toe een shot neemt is dit zeker een redelijke prijs. De werking is goed en omgerekend is de prijs vergelijkbaar met een pre-workout als Perfect Pre-Workout. Enigszins kromme vergelijking, gezien beide producten niet volledig dezelfde werking hebben, maar je begrijpt het punt.

 

Zijn de Daily supershot een aanrader?

Ja. Vooral voor als je niet van koffie houdt. Je kunt ze gebruiken voor trainingen maar ook tijdens een lange werk- of schooldag kunnen ze goed van pas kan komen.

 

Je kunt de Daily supershot hier bestellen

Reactie plaatsen