review fusion pro dedicated nutrition review

Fusion Pro is inmiddels een gevestigde naam in de supplementenbranche. Het merk Dedicated Nutrition krijgt het voor elkaar om keer op keer succesvolle producten te lanceren. Fusion Pro is kortgeleden onder handen genomen en er is een verbeterde versie van uitgebracht. Onze ervaringen vind je hieronder.


Fusion Pro review: ingrediënten


Fusion Pro is een eiwitproduct en bevat per maatschap van 32 gram 21 gram eiwit. Procentueel gezien is dit 60%. Voor een eiwitproduct is dit niet erg veel. Een voordeel is dat het een blend van caseïne (langzaam opneembaar eiwit) en whey eiwit (snel opneembaar eiwit) is.

Dit maakt de shake voor zowel overdag als voor het slapen gedaan geschikt. Fusion Pro bevat 2 gram vet, 3,5 gram koolhydraten en 1 gram vezels per maatschep. De totale voedingswaarde is 118 kcal per maatschep.Hoe gebruik je Fusion Pro?


Afhankelijk van je dieet kun je om één of twee doseringen bij het ontbijt, tussen de maaltijden of direct na de training te nemen. Zoals ieder andere eiwitshake kun je zowel melk als water gebruiken. Melk is lekkerder, water bevat natuurlijk geen calorieën.

Dedicated Nutrition zou Dedicated Nutrition niet zijn als er wordt verwezen naar andere producten van hetzelfde merk. BCAA Sensation, Dedicated Pack, EPIC en #GAINZ zijn een prima aanvulling op de Fusion Pro als je de makers moet geloven.

Natuurlijk komt hier een stukje commercie om de hoek kijken. Vaak verkopen ze deze producten als een standaard pakket, zoals de Max Domination Stack.Hoe is de smaak van Fusion Pro?


Iedere eiwitshakefanaat weet dat Fusion Pro bekend staat om zijn goede smaak. Het product is verkrijgbaar in ‘standaard’ smaken zoals Strawberry Milkshake, Banana Milkshake en Vanilla Milkshake, maar ook bijzondere smaken als Tropical Coconut Paradise Sorbet en Chocolate Chip & Mint Ice Cream.

Wij hebbn de Banana Milkshake getest en we kunnen bevestigen dat de smaak goed is. Geen overdreven zoete banaansmaak maar een lekker romige smaak. De textuur werkt hier ook aan mee. Door de caseïne is de shake aan de dikke kant, iets wat ten goede vind komen komt aan de smaak evenals de verzadiging.

Wat is de prijs van Fusion Pro?


Fusion Pro is alleen verkrijgbaar in 4LB formaat. De prijs is €33,90 en is een standaard prijs voor eiwitproducten voor dit formaat. Ik kan er een hele lap tekst aan wijden maar zeker voor een A-merk als Dedicated Nutrition is de prijs geen reden om Fusion Pro te laten liggen.

Is Fusion Pro een aanrader?


Eiwit is eiwit, maar een blend met de smaak en prijs als Fusion Pro is een uitstekende keuze.Reactie plaatsen