Ulift pre workout review

Nadat DMAA in Nederland verboden is kwam Dedicated met een vergelijkbare stof, namelijk NOR-DMAA.  Dat Dedicated hiermee een succesformule had ontwikkeld bleek al snel uit de verkoopcijfers van het product.

Recentelijk is ook Unstoppable van Dedicated (met NOR-DMAA) uit de verkoop gehaald. De zoektocht naar de beste pre workout van dit moment begint daardoor opnieuw. De eerst pre workout die we hebben getest is Ulift van Lifttag Sport.

Ingrediënten van Ulift


Creatine monohydraat

Zoals je weet zorgt creatine voor meer kracht en uithoudingsvermogen. Meer informatie over creatine vind je hier. De dosering per scoop is slechts 2 gram. Dit is minder dan de aanbevolen 5 gram.

L-citruline malaat (2:1)

Citruline malaat zorgt onder andere voor een verbeterde doorbloeding. De optimale dosering ligt tussen de zes en acht gram. Met twee gram is Ulift dus matig gedoseerd.

L-arginine Alphaketogluterate

De meningen over deze stof zijn nogal verdeelt. Er zijn onderzoeken die wat positieve effecten (zoals vergroot uithoudingsvermogen en maximaal kracht) laten zien. Wat zeker is, is dat de dosering van 1,75 gram per scoop te laag is.

Beta alanine

Beta alanine zorgt voor het tintelende gevoel van Ulift en helpt je uithoudingsvermogen iets te vergroten. Ter indicatie; bij het maken van 8-15 herhalingen kun je met de juiste suppletie van beta alanine dat je 2 herhalingen extra kunt maken.

Ulift bevat 1.25 gram beta alanine per scoop. De optimale hoeveelheid ligt tussen de 2 en 5 gram. Ook beta alanine is dus redelijk laag gedoseerd.

Taurine

Taurine vergroot (enigszins) het uithoudingsvermogen, verbeterd de hartspier en vergroot de aanmaak van testosteron.  Maar uiteraard is ook taurine geen wondermiddel.

Cafeïne

 Cafeïne zorgt onder andere voor energie en focus. We gaan er vanuit dat iedereen dit weet en gaan hier daarom niet dieper op in.

N,N-Dimethylglycine Hydrochloride

Over deze stof (die de sportprestaties zou moeten verbeteren) is ons nog maar vrij weinig bekend.  Wij gaan ons hier meer in verdiepen en houden je op de hoogte.

De Smaak van Ulift


Ulift is heel erg zoet, denk aan een vloeibare loly. Dit moet je liggen, anders wordt het ‘atten’.

 

Ulift pre workout review: conclusie

De beste eigenschap van deze pré workout is de ‘pomp’. Wat in ieder geval zorgt voor een prettig gevoel. Je concentratie verhoogt merkbaar en je energie neemt toe (niet spectaculair). Ulift geeft geen onrustig gevoel tijdens het trainen zoals veel andere pré workouts wel doen.

Voor €19,90 is Ulift een prima pré workout om er bij te hebben. Zeker niet zo heftig als de ‘oude’ pre workouts maar uitstekend om die ene keer per week wat extra’s te geven tijdens de training.

Onze zoektocht naar de beste pré workout van dit moment gaat door…

 

Mocht je Ulift zelf willen proberen dan kan dat hier.Mitchell Polet
Door

Mitchell Polet

op 01 Mar 2018

Graag zou ik willen weten waar deze pre workout is besteld op of voor 3 augustus 2017. Ik ben zo af en toe sinds 2 jaar gelede (toen die niet meer tevinden was op body&fitshop) op zoek gegaan naar een plek waar ik de oude formule kan kope met de N,N-Dimethylglycine Hydrochloride. Dit was me favorite pre workout die ik ooit heb gebruikt.

Nick
Door

Nick

op 05 Mar 2018

Pré workouts met de oude formule met DMAA zijn helaas niet meer verkrijgbaar Mitchell.

Reactie plaatsen