MMA Ridderkerk

MMA IN RIDDERKERK

WORD FIT EN LEER JEZELF VERDEDIGEN IN EEN GEZELLIG TEAM ZONDER HAANTJESGEDRAG

AANMELDEN VOOR GRATIS PROEFTRAINING
We mailen je alle info die je nodig hebt

MMA KAN INTIMIDEREND ZIJN

Dat is logisch, en begrijpen wij bij DFC. 

Het is voor iedereen spannend de eerste keer. Dat was het voor ons ook.

DAAROM IS MMA BIJ ONS:

vechtsport ridderkerk kickboksen

MMA ZONDER HAANTJESGEDRAG. WE WILLEN LEREN, IN PLAATS VAN ELKAAR KAPOTSLAAN.


MMA MET RESPECT VOOR IEDEREEN. ELKE LEEFTIJD, AFKOMST, GESLACHT EN DOEL.

MMA WAAR JE VAN GROEIT. ALS MENS EN ALS SPORTER. 

MMA VOOR RECREANTEN ÉN WEDSTRIJDATLETEN, DIE SAMEN IN HARMONIE KUNNEN TRAINEN.

mma ridderkerk

JE LEERT JEZELF VERDEDIGEN

Jezelf fysiek moeten verdedigen zal voor de meesten nooit nodig zijn, maar de kennis dat je het kán, is wat al het verschil maakt. Het is een vorm van zelfvertrouwen die niet te vergelijken is met wat je van andere sporten krijgt. Ook niet met fitness. Weten dat je het kan, verandert je permanent als mens.

Veel gestelde vragen

Is het niveau van de groep niet te hoog?

Logisch dat je dat denkt. Maar geen zorgen. Iedere training zijn mensen die voor het eerst komen trainen. Dus iedere training nemen we de basis door en kun je trainen met iemand van je eigen niveau. We gooien NOOIT iemand zomaar in het diepe.

Word ik in tijdens de training in elkaar geslagen?

We hebben een beginners en gevorderden groep. Binnen deze groepen worden er tweetallen gemaakt op basis van het niveau en lichaamsgewicht. Zeker als je net begint met trainen train je dus altijd met iemand van ongeveer hetzelfde niveau en gewicht. Natuurlijk wordt er tijdens de training gespard. Maar dit gaat met een véél lagere intensiteit dan de prof gevechten die je op tv ziet. Als we iedere training zo zouden sparren, zouden er leden meer overblijven. Dus dat doen we niet.

Ben ik te jong voor MMA?

Je kunt bij ons meetrainen vanaf 12 jaar. Je traint dan gewoon samen met de volwassen. Je bent dan natuurlijk één van de jonkies van de groep en hier houdt iedereen rekening mee. Volwassenen vinden het trouwens ook niet erg om met nieuwelingen en jonkies te sparren, dan kunnen ze een rondje wat rustiger aan doen😊

Ik doe al een andere sport, kan ik dit combineren?

Zeker weten. Geloof het of niet, ik heb zelf 2 jaar MMA gecombineerd met korfbal. Je zal soms wat spierpijn hebben van je MMA training, maar daar krijg je niks van.

Wat als je niet alle trainingen mee kunt doen?

Geen ramp. Je lichaam heeft sowieso tijd nodig om aan MMA te wennen. Zeker als je net begint is het helemaal niet erg om niet alle trainingen te pakken. Er is een flink aantal leden dat niet alle trainingen meedoet. Mocht je MMA op den duur zo leuk gaan vinden dat je meer wilt gaan trainen zijn daar vast de nodige aanpassingen in je agenda voor te maken. Just get started.

Trainen er ook vrouwen/meisjes bij jullie?

Zeker. Op dit moment trainen er tien dames bij ons variërend in leeftijd van 18 tot 32 jaar.

Wat als je geen MMA mag doen van je ouders?

Uiteraard bepalen je ouders wat goed voor je is, en niet wij. Waar je ouders misschien wel voor open staan is om een keer een training te komen kijken. Jullie zijn altijd welkom.

Wat als je niet met vrouwen wilt trainen?

Mannen en vrouwen trainen bij ons gewoon met elkaar. Daarin maken we geen uitzonderingen.

WIJ GARANDEREN JE EEN...

veilige, vriendelijke, respectvolle omgeving, waar je op jouw tempo beter kunt worden in de sport. En dat alles onder begeleiding van ervaren trainers die als geen ander begrijpen waar jij staat en waar je heen wilt.


 • Wil je fitter worden?
 • Meer zelfvertrouwen krijgen?
 • De kamaraadschap ervaren die MMA met zich meebrengt?
 • Onbeperkt gebruik maken van meer dan 100 trainingen per maand?
 • Gratis fitness
 • Gratis Online Academy


  Je bent meer dan welkom voor een proefles. Die is gratis. Je hoeft daar ook niks voor aan te schaffen. Wij hebben alles liggen. Behalve een t-shirt en korte broek natuurlijk.

  aanmelden voor gratis proeftraining
  We mailen je alle info die je nodig hebt