Low Calorie Meal body en fitshop review

De Low Calorie Meal for Men is een van de nieuwe producten in de dieetlijn van Body&Fit shop. Het is een complete low carb maaltijdvervanger voor gewichtsverlies maar bevat wél de gezonde voedingsstoffen die je nodig hebt,  handig dus wanneer je als man graag wat kilo’s kwijt wil. Wij hebben de Low Calorie Meal for men review voor je.

 

Inhoud van de Low Calorie Meal


Bij het maken van de Low Calorie Meal for men review hebben we gekeken naar de inhoud per maaltijd. Hierbij valt het op dat je per shake 80 gram neemt. Dit is meer dan je van de meeste maaltijdvervangers gewend bent.

Per shake krijg je 45% van je ADH aan vitaminen en mineralen binnen. Voldoende voedingsstoffen zijn van groot belang wanneer je aan het diëten bent.Prijs/Kwaliteit Low Calorie Meal for Men

Uit elke verpakking kan je 5 shakes halen, per verpakking betaal je €4,90 wat dus neer komt op nog geen euro per maaltijd. Voor dit geld krijg je een maaltijd van 301 kcal, echt low calorie dus.

Wanneer je snel wil afvallen is dit prima, wanneer je niet op dieet bent zijn 300 kcal te weinig. Wel kan je het natuurlijk als een extra tussendoortje nemen. Doordat er 7 gram vezels aan zijn toegevoegd raak je prima verzadigd, dit kan je wel weerhouden om andere snacks te nemen met meer kcal.

Je krijgt nu een klein doosje dat een stuk handig in de keuken staat dan een grote pot. Slim gedaan van Body en Fit, zo kunnen je supplementen ook in de keuken staan zonder dat je vrouw/vriendin boos wordt.

Een nadeel is dat er geen maatschep bij geleverd wordt, dit zal voor de meeste mensen wennen zijn. Ook het afmeten van het product zonder maatschep is voor veel mensen lastiger dan gedacht, vergeet de maatschep er dus niet bij te bestellen! Voor degene die nog een maatschep van 70cc heeft liggen, 2 scheppen zijn 80 gram.

Smaak en oplosbaarheid van Low Calorie Meal for Men


Wij hebben de smaak banaan geprobeerd. We waren bang dat 80 gram met 400ml water de shake te dik zou maken, maar we waren blij verrast dat dit niet geval was. De dikte van een shake zal altijd persoonlijk blijven, maar 400ml water maakte voor ons een fijne shake die prima ‘weg dronk’. Wel raad ik aan om een goede shakebeker te gebruiken of een blender om het poeder te mixen, maar dit heeft meer te maken met de hoeveelheid dan slechte oplosbaarheid.

Qua smaak had banaan wel iets minder zoet gemogen, maar is de smaak nooit overheersend sterk. Het is een smaak die wegdrinkt zonder dat je bij de laatste slokken je best moet doen om alles binnen te houden.

Low Calorie Meal for Men review: conclusie


Een product dat je helpt om af te vallen moet zorgen voor voldoende verzadiging op langere termijn en moet voldoende voedingsstoffen bevatten. Beide bij het maken van deze Low Calorie Meal for Men review het geval gebleken.

Mocht je Low Calorie Meal for Men willen bestellen dan kan dat hier.

Reactie plaatsen