Muscle muesli van body fitshop review

Muesli als ontbijt, lunch of tussendoortje zal je een goede bodem geven om de dag door te komen. De Muscle Muesli is zowel te combineren met melk als met yoghurt of kwark.  De Muscle Muesli is gegoten in een vrolijk en goed ontworpen verpakking. In plaats van een vormloze plastic zak komt deze muesli in een frisse donkerrode kartonnen verpakking die niet misstaat in de kastjes. Niet alleen is de verpakking gebruiksvriendelijk, maar door de grootte ook handig met het opbergen.

Wat zit er in de Muscle Musli


De Muscle Muesli bevat onder andere geroosterde soja-vlokken, havervlokken, rijstmeel en rijstvlokken. Per portie van 40 gram levert dit een goede 17 gram aan koolhydraten op. Maar wat deze muesli juist zo bijzonder maakt zijn de protein balls en flakes gemaakt van soja eiwit isolaat en wei-eiwit. Dit is goed voor maar liefst 12 gram eiwit per portie van 40 gram. Daarnaast bevat de aardbei variant gedroogde aardbeien voor het fruitige gedeelte van de muesli. De chocolade variant bevat natuurlijk stukjes chocolade.
Hoe is het gebruik van Muscle Musli?


De doos opent vanaf de bovenkant, hierdoor kan je de muesli gemakkelijk uit de doos schappen met een lepel. Het gebruik net zoals bij andere muesli producten. Neem de hoeveelheid muesli die je wil en voeg hierbij de gewenste hoeveelheid melk, yoghurt of kwark toe.

 

Hoe is de smaak van Muscle Musli?


De muesli is zelf lekker crunchy en stevig van smaak. Maar zoals eerder gezegd is het bijzondere van deze muesli de protein balls en flakes. Dit geeft de muesli een extra crunchy bite met zich mee. De smaak van de aardbeien komen daarnaast goed door en wordt gelukkig niet overheerst door de smaak van de haver-, rijst of sojavlokken. Muscle Musli werkt lekker verzadigend vanwege de toegevoegde vezels.

Nadeel: de prijs van Muscle Muscli


Qua prijs is de Muscle Muesli wel enigszins aan de prijzige kant. Voor €4,90 krijg je een verpakking van 500gram muesli, hier zijn 12 porties van 40 gram uit te halen.

Is Muscle Musli een aanrader?


De Muscle Muesli staat zeker zijn mannetje tussen alle andere muesli producten op de markt. Maar juist door de crunchy bite en protein balls en flakes is deze muesli net even anders dan andere.

 

Mocht je Muscle Musli willen bestellen dan kan dat hier.Reactie plaatsen