Whey Isolaat XP review - Body & Fitshop

Whey Isolaat XP is het nieuwste product in de ‘eiwitfamilie’ van Body&Fit. Xtra Pure is waar XP voor staat en dat is in de specificatie terug te zien; 94% eiwit op droge stof . Of dit product echt zo goed is lees je in onze Whey Isolaat XP review.Dit is ook wat body en fit zelf aangeeft;

“V:Mijn huidige leverancier beweert ook Whey Isolaat XP ofwel dezelfde kwaliteit te kunnen leveren, kan dit echt?

A: Daarop kunnen wij een duidelijk antwoord geven. Nee, dit is onmogelijk. Body & Fit is voor de Benelux exclusief partner voor Whey Isolaat XP van Volac. Dit betekent dat Volac dit product exclusief via ons aanbiedt in de Benelux. Zo waarborgen Volac en Body & Fit samen de kwaliteit, distributie en klanttevredenheid.”Whey Isolaat XP review- Hoe ziet het label eruit?
Het eerste dat opvalt is het hoge eiwitgehalte en vooral de lage gehaltes van vet (0,3gr) en koolhydraten (1,7gr). Op papier ziet dit product er dan ook perfect uit voor diegene die minutieus bijhoudt wat hij/zij eet op een dag én daarbij de meest zuivere eiwit shake aan het sdieet wil toevoegen.

Hoe te gebruiken?


Hierbij verschilt Whey Isolaat XP niet veel van zijn voorgangers. Je neemt deze eiwitshake bijvoorbeeld na je training om je dagelijkse eiwitinname te optimaliseren.  Meestal zijn dit 1 à 2 shakes per dag (als je met je voeding niet je totale eiwitbehoefte kan vervullen).

Hoe is de smaak?


Zoals een goede isolaat betaamd is de smaak niet sterk aanwezig. Door de in mindere mate aanwezigheid van suikers en daarbij ook zoetstoffen is de smaak wat minder zoet dan de gemiddelde een whey shake.

Hoe is de prijs?


Zoals verwacht is Whey Isolaat XP duurder dan de Whey Perfection. Het product is immers beter gezuiverd. De prijs is in goede verhouding met de kwaliteit van het product.

 

Whey Isolaat XP kun je hier bestellen.Reactie plaatsen