Vloeibaar ei eiwit body en fit review

Vloeibaar ei-eiwit is een gemakkelijke manier om hoogwaardige eiwitten toe te voegen aan je voeding. Vloeibaar ei-eiwit is te gebruiken voor het maken van een omelet, roerei, cake, taart en meer.

Vloeibaar ei-eiwit Body en Fit- Review


Het zal je niet verrassen dat het product uit 100% gepasteuriseerde ei-eiwitten bestaat. Per 100 gram bevat het product ruim 10 gram eiwitten en slechts 1,1 gram koolhydraten en 0,5 gram vet. 30 gram vloeibaar eiwit staat gelijk aan 1 ei-eiwit. Er is gebruik gemaakt van EU-kwaliteit eieren. Hoe gebruik je vloeibaar ei-eiwit?


Zoals gezegd kun je vloeibaar ei-eiwit onder andere gebruiken voor het maken van een omelet, roerei, cake of taart. Kortom, bij bakken en koken. Ook is het product te gebruiken als kant-en-klaar drankje, maar hier moet je even aan wennen op zijn zachtst gezegd.
Ongeopend is het product (bij kamertemperatuur) houdbaar tot wel 6 maanden. In de vriezer kun je Vloeibaar ei-eiwit tot 12 maanden bewaren. Na openen is het product 48 uur houdbaar, mits bewaard in de koelkast. Aan Vloeibaar ei-eiwit zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.

Hoe is de smaak van vloeibaar ei-eiwit?


De smaak is zoals je die verwacht. Het product heeft de smaak van rauw ei-eiwit. Er zijn vanzelfsprekend geen (smaak)toevoegingen gebruikt. Wanneer je Vloeibaar ei-eiwit gebruikt bij het bakken en bakken valt de smaak van het product logischerwijs weg.

 

Wat is de prijs van vloeibaar ei-eiwit?


Een verpakking bestaat uit 6 flesjes van 500 ml. Dit is genoeg voor ongeveer 100 porties. De prijs is €14,90 per verpakking. Naar onze mening is dit een erg redelijke prijs. Het product is erg gevarieerd te gebruiken en is een snelle en gemakkelijke bron van eiwitten.

 

Is dit product een aanrader?


Om te gebruiken bij het bakken en koken wel. Rechtstreeks uit de fles drinken zoals je Rocky Balboa zag doen wagen wij ons niet aan.

 

Mocht je vloeibaar ei-eiwit willen bestellen dan kan dat hier.Reactie plaatsen