Review all you need maaltijdvervanger 1500 kcal 2000 kcal

All You Need is een maaltijdvervanger in het assortiment van Body & Fitshop. Uit de verpakking (400 gram) kun je vier maaltijd-vervangende shakes halen. De shakes bevatten alle bouw- en voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook niet radicaal alle maaltijden vervangen en ervoor kiezen om één of twee maaltijden te vervangen. Als je het ons vraagt: handig voor wanneer je veel onderweg bent of gewoon omdat het een gemakkelijke manier is om gezond de dag door te komen. 

Voor wie is All You Need! geschikt?


Zoals eerder genoemd is dit product ideaal voor reizigers en mensen die moeite hebben om een gezond voedingspatroon te hanteren. Alle vitaminen en mineralen zijn aanwezig en ook bevat All You Need! voldoende vezels om lang een verzadigd gevoel te geven. Daarnaast bevat de shake veel caseïne eiwit, wat het ook een geschikte shake maakt om zonder honger en met voldoende eiwit naar bed te gaan.

1500 Kcal is niet veel. Zeker niet voor mannen. Er is ook een 2000 kcal verpakking. Deze komt meer in de buurt van de normale dagelijkse behoefte van de man en vrouw. De verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten is uitstekend in laatstgenoemde. De 1500 kcal verpakking bevat logischerwijs minder voedingsstoffen. Naar onze mening dus iets te weinig voor de gemiddelde man of vrouw maar wel geschikt voor een (crash) dieet.

 
Hoe is de smaak van All You Need!?


Banaan is de enige smaak welke wij geproefd hebben. De smaak viel ons niet tegen. Met water, en later met melk genomen. De shake aangemaakt met water was iets te waterig voor ons. Alsof je water + havermeel met een smaakje dronk. De shake aangemaakt met melk was qua smaak beter en vulde ook beter. Natuurlijk veranderen de voedingswaarden ook wanneer je melk gebruikt, maar zolang dit magere melk is, maakt dit geen wereld van verschil.

 

Hoe is de oplosbaarheid en structuur van All You Need!?


De shake lost goed op. 100 gram poeder leek ons in eerste instantie erg veel, maar gezien je ongeveer 500 ml water/melk gebruikt lost het prima op. Zoals gezegd bevat de shake ook havermout, iets wat je ook merkt aan de structuur. Dit geeft de shake iets meer ‘bite’.

 

Wat is de prijs All You Need!?


De prijs voor één verpakking All You Need! 1500 kcal van 400 gram, goed voor vier complete maaltijd-vervangende shakes is €5,50. Omgerekend is dit €1,37 per shake. All You Need! 2000 kcal van 530 gram kost €6,75. Omgerekend is dit €1,69 per shake. Dit is naar onze mening een erg redelijke prijs. Dit bedrag ben je normaliter per dag (minstens) ook kwijt aan voeding, zonder dat je (naar alle waarschijnlijkheid) vergelijkbare voedingswaarden binnenkrijgt.

 

Is dit een aanrader?

Als jij moeite hebt om door middel van normale voeding voldoende binnen te krijgen, ja. Daarnaast is de smaak zeker niet slecht dus is het ook een prima aanvulling op je gewone voeding.

 

Mocht je All You Need! willen bestellen dan kan dat hier:

All You Need! 1500 kcal
Reactie plaatsen