Low calorie bar review body en fitshop
Low calorie bar review- Body en Fitshop

Volgende Body en Fitshop is de Low Calorie Bar is een maaltijdvervanger, ideaal in ‘elk dieet of voor wanneer je haast hebt en toch alle gezonde bouw-, voedingsstoffen en vitamines binnen wilt krijgen’, volgens Body & Fitshop zelf. Of wij het hiermee eens mee zijn ben lees je in deze Low Calorie Bar review

Low calorie bar review-wat zit er in?


Per reep van 60 gram bevat de Low Calorie Bar 6,8 gram vet, 23,8 gram koolhydraten (waarvan 6,0 gram suikers), 4,5 gram vezels en 14,2 gram eiwitten. Het valt met name op dat het hoeveelheid vezels vrij laag is voor een maaltijd vervangend product.  maar wij vragen ons af of dit voor mij een ideale vervanger voor maaltijden is. Ook de 206 kcal per reep kunnen ons niet geheel overtuigen tot dusverre. De hoeveelheid eiwitten is wel een pluspunt.


Hoe te gebruiken van Low Calorie Bar?


Zoals inmiddels tot aan vervelens aan toe gezegd is de reep een maaltijdvervanger. Ideaal om één of meerdere maaltijden per dag mee te vervangen. De reep is low calorie, waardoor je sneller een calorie-tekort zal creëren, iets waar een dieet vanzelfsprekend om draait.

 

Hoe is de smaak van Low Calorie Bar?


De reep is verkrijgbaar in caramel en coconut. Niet de smaken waar je in eerste instantie aan denkt. Geen overdreven sterk aanwezige smaak en gelukkig geen nasmaak. Niets mis mee!
Tot onze verbazing vult de reep beter dan ik had verwacht. Een half uur na de laatste hap hadden wij het vermoeden dat we er nog zeker wel een uur tegenaan kan zonder bij te moeten tanken. Voor deze grote eter komt dat zeker als een positieve verrassing.

 

Wat is de prijs van Low Calorie Bar?


Een box van 12 repen kost €9,90. Omgerekend is dat €0,83 per reep. Dit is absoluut betaalbaar, zeker gezien het feit dat je ‘bespaart’ op maaltijden.

 

Low calorie bar review: de conclusie


De reep heeft ons verrast. Op basis van het label hadden we er een hard hoofd in maar qua verzadiging kan het met recht een maaltijdvervanger genoemd worden. De caramel-smaak is goed en de prijs is  redelijk.

De Low Calorie Bar kun je hier bestellen.

Reactie plaatsen