Gold standard whey review

Gedurende de dag heb je altijd momenten waarbij je een verminderde kans hebt om een hoogwaardige maaltijd te eten. Velen die dit lezen kennen dit misschien wel: alleen als je thuis bent heb je het idee dat je echt kan eten zoals jij dat wilt. Of de deze eiwitshake hiervoor geschikt is lees je in de de Gold standard whey review.

Koolhydraat- en vetrijke producten zijn overal verkrijgbaar echter: voor een kwalitatief hoogwaardig eiwitproduct moet je goed zoeken.
Mocht ik een groot deel van de dag weg van huis zijn, heb ik graag de mogelijkheid om een whey eiwitshake te kunnen nemen om zo gemakkelijker in mijn behoefte te kunnen voorzien. Hierbij de Gold standard whey review.

Het doel van Gold standard whey


Het doel van een whey eiwit product is het leveren van een kwalitatief hoogwaardig aminozuurprofiel dat gemakkelijk in vloeistoffen zoals water en melk kan worden opgelost. Het zorgt ervoor dat mensen die problemen hebben om in hun dagelijkse eiwitbehoefte te voorzien gemakkelijk hun vooraf gestelde eiwithoeveelheid kunnen behalen.Whey eiwitpoeder is bij uitstek geschikt om in de ochtend (wanneer mensen vaak geen honger hebben) te nemen of om onderweg mee te nemen. Het gebruikersgemak is hierbij het grootste pluspunt.


De smaak van Gold standard wheyIk heb de smaak chocolade gebruikt en deze bevalt goed. De smaak is niet te zoet en overheersend, hierdoor krijgt het een wat ‘zachte en natuurlijke’ smaak wat ikzelf prettig vind. Met melk is de smaak beter dan met water.

Gebruiksgemak van Gold standard whey


Zoals eerder vermeld is het gebruikersgemak van een whey eiwit groot. De pot van Gold Standard 100% WHEY(2,2kg) is redelijk groot maar je kan de pot gemakkelijk in een keukenkast leggen of op het aanrecht zetten. De opening van de pot is zodanig breed dat je gemakkelijk met je hand het poeder eruit kan scheppen zonder te knoeien.

De oplosbaarheid van het poeder is goed en er blijven weinig restjes over in de shakebeker na het drinken van de shake.

Voor wie is Gold standard whey geschikt?


Dit product is geschikt voor ieder mens die het prettig vindt om altijd en overal de beschikking te hebben tot een kwalitatief hoogwaardige eiwitbron.

Voor wie is Gold standard whey niet geschikt


Whey eiwit wordt gemaakt uit o.a. een zuivelproduct (kaas) dus veganisten of mensen met een lactose-intolerantie kunnen dit soort producten beter vermijden.

Nadelen van Gold standard whey


  • De gold standard 100% WHEY pot van 2,2 kg is te groot om gemakkelijk in een tas of rugzak mee te nemen.
  • Er zijn andere eiwitpoeders die procentueel meer eiwit bevatten voor dezelfde- of een lagere prijs.

Gold standard whey review conclusie


Voor mensen die aan (fysieke) training doen is het belangrijk om in hun dagelijkse eiwitbehoefte te voorzien. Het gebruik van een whey eiwitproduct kan hierbij uitkomst bieden.

Met 77 gram eiwit per 100g product is het een gemiddeld/laag gedoseerd eiwitpoeder. Het aminozuurprofiel (% Leucine, Glutamine etc.) is vergelijkbaar met veel andere producten op de Nederlandse markt. De Gold Standard 100% whey smaakt goed, mixt goed en is handig in het gebruik. Als je bereid bent om iets meer te betalenkan de gold standard 100% whey een goede keuze zijn.

Mocht je Gold Standard 100% whey willen bestellen dan kan dat hier

Reactie plaatsen