De protein shake van melkunie - Review

De protein shake van melkunie - Review

Eiwitten zijn de bouwstoffen die je lichaam nodig heeft om spieren op te bouwen en te herstellen. Om aan je dagelijkse behoeften te komen zou je deze protein shake van Melkunie kunnen gebruiken als aanvulling naast je voeding. Maar is het echt nuttig, of is het geldverspilling? Het antwoord kun je vinden in deze review.

De Protein Shake van Melkunie reviewDe Protein Shake van Melkunie is een kant-en-klare shake die je in supermarkten zoals de Albert Heijn of de Jumbo kunt vinden. De shake is makkelijk te gebruiken aangezien je alleen maar hoeft te schudden. Nadat je de shake hebt gebruikt kun je hem weg gooien. Dat scheelt weer afwas en stinkende shake bekers.

De smaak van de Protein Shake van Melkunie


Je kunt de shake in verschillende smaken krijgen. Ik heb de smaken Tropical en Framboos/Aardbei geprobeerd.

Ik vond dat de shake erg lekker smaakte en het in vergelijking tot andere proteïne shakes een romige en zoete smaak had. Daarnaast was de geur ook erg zoet. Ik had geen last van klontjes.

protein shake melkunie review

Voor wie is de Protein Shake van Melkunie geschikt?


De Protein Shake van Melkunie is voor mensen die graag een gemakkelijke en snelle eiwit shake willen. Het kost niet veel tijd en het laat geen rommel achter die je na het gebruik nog eens moet afwassen.

Let op: dit product is niet geschikt voor mensen die een melk of lactose allergie hebben.

Inhoudt labelIs de Protein Shake van Melkunie het kopen waard?


Laten we de Whey Perfection van Body en Fit vergelijken met de Protein Shake van Melkunie.

De prijs per 20 gram eiwit is voor de Protein Shake van melkunie aanzienlijk hoger dan voor de Whey Perfection. De Protein Shake van Melkunie kost bij Albert Heijn €1,25 en bevat 20 gram eiwit. Whey Perfection kost per 20 gram eiwit €0,40.

De prijs van de Protein Shake van Melkunie is in vergelijking tot de Whey Perfection aanzienlijk hoger. Maar omdat de shake kant en klaar is, betaal je voor het gemak. Vooral als je haast hebt is de Protein Shake van Melkunie de moeite waard om te proberen. Niet iedereen heeft tijd om een proteïne shake te bereiden en de troep die er na komt op te ruimen.

Als je dus zou kijken naar het gemak, is het de prijs waard. Maar als je de twee shakes zou vergelijken en puur kijk naar de kosten zou ik eerder gaan voor de Whey Perfection.

De protein shake van melkunie review – conclusie


De Protein Shake van Melkunie is voor sporters die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke shake. Je hoeft hem alleen maar op te drinken en weg te gooien. De shake is romig en zoet van smaak en is verkrijgbaar in verschillende smaken. De prijs per hoeveelheid eiwitten is relatief hoog.

Beter alternatief: Whey Perfection.
Reactie plaatsen