Is unstoppable het nieuwe noxipro?
Er is een hoop commotie geweest over deze nieuwe pre-workout. Dit supplement zou een doorslaggevende energieboost geven die trainingsresultaten op sublieme wijze moet versterken. Er werd aangegeven dat dit product gebaseerd is op natuurlijke producten en geen illegale middelen bevat, wat voor mij de aanleiding was om eens te kijken of het echt zo goed is als men beweert.
Unstoppable v.s. NoxiproOm een zo scherp mogelijk beeld neer te zetten over de werking van het product vergelijk ik het met Noxipro, een pre-workout die extreem werkt maar verboden is in Nederland. Voor beginners is een pre-workout enorm wennen, het gevoel van al die extra energie die door je heen stroomt geeft een kick, vooral in het begin. Met Noxipro Kreeg ik zelf, toen ik het voor het eerst gebruikte, een tintelend gevoel door mijn hele lichaam heen. Ik begon het warm te krijgen en het zweten brak mij uit.

Dit gevoel duurde ongeveer een half uur tot een uur, waar op volgend ik een  enorme energie boost kreeg en het gevoel had harder te trainen dan ooit tevoren. Het euforische gevoel van jezelf overwinnen is heerlijk, tot op het punt dat je energie level daalt en je in een dip beland. Het gaat gelijk van het ene uiterste tot het andere, wat ervoor zorgt dat je energie totaal weg is.Unstoppable


Nu dan Unstoppable. Wat deze pre-workout enorm goed doet  is een geleidelijke opbouw van energie. Na je training neemt deze energie dus ook weer geleidelijk af. Geen crash dus.  Bij Unstoppable voel je een rilling door je lichaam schieten, je voelt een korte boost die  je motivatie op een prettige manier verhoogt. Tijdens het training voel je de energie opbouwen en opbouwen. Aan het einde van je training ben je nog niet uitgeput maar heb je wel het maximale uit je zelf kunnen halen.  Na je training zal je in tegenstelling tot Noxipro ook niet meteen in slaap vallen of lusteloos zijn.  Je voelt je geleidelijk iets suffer worden maar je bent nog steeds in staat om de dagelijkse dingen te kunnen doen.

Naar mijn mening is Dedicated de beste pre-workout sinds Noxipro…misschien zelfs beter

Wat ik wel nog wil vermelden is dat niets beter is dan jezelf kunnen motiveren. Wij van Dutch Fitness Community raden het dus zeker af om iedere training een pre-workout te nemen. Ook als je fysiek echt uitgeput bent is het waarschijnlijk verstandiger om rust te nemen. Maar voel jij je suf, omdat je bijvoorbeeld heel de dag gestudeerd hebt, achter een computer hebt gezeten of ander saai werk hebt gedaan. Dan kan een pre-workout wel eens prettig zijn.


Rocky
Door

Rocky

op 10 Feb 2020

Where I can buy this In NL

Reactie plaatsen