Professionele voedingsschema's voor mannen (18-35 jaar)
arrow_drop_up arrow_drop_down

'Mijn Voedingsschema's Zijn De Snelste Manier Om Gespierder Te Worden

 en Snel Vet Te Verbranden...'


-Geef mij 12 weken en we transformeren jouw lichaam.


Voedingsschema door nick de zeeuw

Nick de Zeeuw

Mijn naam is Nick de Zeeuw, oprichter van Dutch Fitness & Combat. Ik ben online personal trainer, en MMA coach.

Ik hou niet van fabeltjes. Ben je op zoek naar een 'wonderpil' dan ben je bij mij niet aan het juiste adres.

Mijn voedingsschema's zijn jouw stok achter de deur en zorgen voor de regelmaat die nodig is om gespierder te worden en (buik)vet te verbranden.

Een Paar Vragen van Nick


 1.  Ben je niet (meer) trots op je lichaam?
 2. - Heb je dieten geprobeerd die niet deden wat ze beloofden?
 3. -Wil je geen geld meer uitgeven aan dingen die niet werken?
 4. -Wil je EINDELIJK zichtbare buikspieren?
 5. -Weet je niet goed wat je nou wel en niet zou moeten eten?
 6. -Ben je bang om WEER met een nieuwe methode te starten? (ook al weet je dat je iets moet doen)
 7. -Wil je graag gespierder worden?
 8. -Wil je graag overtollig vet verbanden?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord nodig ik je graag uit om verder te lezen.


Als ik naar mezelf keek wilde ik vooral zichtbare buikspieren en gespierder worden. Meer spiermassa en zichtbare buikspieren.  Als jong ventje kijk keek ik op naar filmsterren als Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone. Grote, gespierde armen. Een Enorme borstkas en een sixpack. Geweldig vond ik het.


Ik begon met het lezen van fitness en bodybuilding magazines. Ik kopieerde letterlijk de trainingsschema's en voedingsschema's uit deze magazines. In de hoop er net zo uit te gaan zien als de mannen op covers.


Maar ik werd niet gespierder of droger.

Ik werd niet gespierder, en kreeg ook maar geen sixpack. Ik snapte niet wat ik verkeerd deed.

Het was frustrerend. Ik gebruikte de supplementen die mij werden aangeraden in de magazines. Ik at zoals het 'moest' en ik gebruikte hun trainingsschema's.Het leek allemaal voor niets. Het scheelden niet veel of ik was gestopt met trainen.  Uren in de sportschool, vieze shakes drinken. Waar doe je het dan nog voor?


Het was hun doel niet om mij te helpen gespierder te worden. Of mijn buikspieren zichtbaar te maken. Hun enige doel was geld verdienen.


Nadat ik dit besefte ben ik me enorm gaan verdiepen in voeding.  


Ik kwam er (eindelijk) achter dat de heren uit de magazines VOLOP gebruik maakten van allerlei verboden middelen. De supplementen die me werden aangeraden bleken oplichterij. Pure geldverspilling. 

Voedingsschema's voor zichtbare buikspieren

Doordat ik zo obsessief ging leren over voeding ontdekte ik wat wel werkte.  Geen fabeltjes, maar zogenaamde ´evidence based´ kennis. Informatie  gebaseerd op een sterkte wetenschappelijke onderbouwing.


Voor gewone mensen zoals ik. Zonder het gebruik van verboden middelen of extreem goede genen.


Deze kennis begon ik te delen op mijn Facebookpagina en inmiddels heb ik meer dan 52,000 volgers.

Patrick Aubroeck over mijn voedingsschema's

''Met Nick's voedingsschema's ben ik (*) kilo afvallen. Ik heb eigenlijk altijd honger. Dankzij Nick weet ik nu precies wat ik moet eten. Ik heb veel meer energie, mijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaar en ik heb veel meer zelfvertrouwen.


Ik dacht altijd dat ik nooit meer wat lekker zou kunnen eten als ik zou willen afvallen. Dat is dus echt niet waar. Met de voedingsschema's van Nick kan ik vaak genoeg lekkere dingen eten. Het is echt niet altijd makkelijk. Maar het resultaat maakt het meer dan waard.


Patrick over mijn voedingsschema's

Start nu met mijn voedingsschema's

De Supplementenindustrie en Dieetbusiness Houden ONS VOOR DE GEK

En wij laten het  toe...


Alleen al in Nederland gaan er miljarden om in de supplementen industrie. Pillen en poeders die je meer spiermassa en minder vet beloven leveren goud geld op. 99% van al deze supplementen zijn weggegooid geld. Helemaal als je voeding niet in orde is. Laat je niet voor de gek houden!

De dieetbusiness speelt een spelletje met ons.

 

Als je echt vet zou kunnen verbranden zou kunnen worden door het nemen van een pilletje zou heel Nederland wel een sixpack hebben.


Als dieeten echt zou werken zouden alle afslank bedrijven failliet zijn. Iedereen zou immers slank zijn en de bedrijven zouden geen klanten meer hebben.


Als er een wonderpil of super dieet zou bestaan, dan zou jij NU ook gespierd zijn en een sixpack hebben.
Supplementen bij voedingsschema

Diëten Is Big Business

...en dat komt omdat diëten niet werkt. Mensen die een dieet volgen boeken op lange termijn zelden resultaat en proberen WEER een nieuw dieet. 


Ik snap heel goed dat dit frustrerend is en dat je misschien het gevoel hebt door de bomen het bos niet meer te zien. Wat zou je wel moeten eten, en wat juist niet? En wat kun je doen aan dat vreselijke hongergevoel?


Ik ben hier om je mijn verhaal te vertellen, en om je te inspireren en samen mij mij en duizenden andere Nederlanders het 'geheim' te ontdekken achter vetverlies.


De waarheid over meer spieren en minder vet


Ik zal je uitleggen hoe vetverbranding werkt... 

De enige manier om vet te verliezen is om een langere periode minder calorieën te eten en drinken dan je dagelijks verbruikt. Laat je niks wijsmaken over hormonen of je stofwisseling. Val je niet af, dan eet je te veel calorieën. Zo simpel is het.


Hoe werkt spieropbouw?

Voor spieropbouw zijn vooral eiwitten belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat je 1.8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht zou moeten consumeren als je spiermassa wilt opbouwen. Ook is het belangrijk dat je genoeg calorieen binnen krijgt. Maar dus niet té veel calorieen, want dan wordt je dik. 

Als jij overtollig (buik) vet wilt verbranden en gespierder wilt worden is het dus belangrijk dat je voedingsschema de juiste hoeveelheid calorieën  en eiwitten bevat. Maar een goed voedingsschema houd rekening met nog meer belangrijke factoren...

goede vetten in voedingsschema

1.Goede vetten

Nog niet zo lang geleden werd je bang gemaakt voor vetten. Maar vetten zijn essentieel voor onder andere je hormoonhuishouding en je hersenen. Het grootste deel van je vetten zou uit vloeibare vetten moeten bestaan.

voedingsschema met de juiste koolhydraten

2. De juiste koolhydraten

Koolhydraten maken je niet dik. Koolhydraten voorzien je van brandstof om goed te functioneren. Pas als je te veel calorieën binnenkrijgt (of dit nou uit koolhydraten, eiwitten of vetten is maakt niet uit) kom je aan.

gezond voedingsschema

3. De juiste dosering vitamines & mineralen

Dit is waar de ‘hobby voedingsschema makers’ het meestal opgeven. Klanten kunnen het immers toch niet controleren. Een voedingsschema moet voldoende van alle vitamines en mineralen bevatten. Tekorten kunnen zorgen voor een slechte weerstand, weinig energie en veel meer ellende.

Het belangrijste van allemaal...

Vet Verbranden Zonder Honger Gevoel

Hoe lang stilt een voedingsmiddel jouw honger? Dat is de verzadigingsindex. Niks is zo erg als hele dag hongerlijden. Nergens voor nodig als je rekening houdt met de verzadigingsindex van voedingsmiddelen. De verzadigingsindex wordt bepaald op basis van deze factoren:

-hoeveel vezels bevat het product?

-hoeveel water bevat het product?

-Hoeveel eiwit bevat het product?


Honger is een verschrikkelijk gevoel. Als je mentaal erg sterk bent kun je een aantal weken de discipline opbrengen om honger te lijden.  Maar een dieet waarbij je veel honger hebt werkt op lange termijn gewoon niet. Daarom is het zo belangrijk dat er in je voedingsschema rekening wordt gehouden met de verzadigingsindex.

Lesley over de mijn voedingsschema's

Het lukte me maar niet om het laatste beetje buikvet te verbranden. Ik heb verschillende manieren geprobeerd maar ik kreeg altijd zo veel honger dat ik het niet volhield. Met de voedingsschema's van Nick is het me gelukt zoals je ziet op de foto. Het mooie was dat ik eigenlijk helemaal geen honger heb gehad. 


Lesley over mijn voedingsschema's

Een GESPIERD & DROOG lichaam krijg je makkelijker dan je denkt

Misschien dacht je dat het voor jou onmogelijk is om zichtbare buikspieren te realiseren. Of om meer spieren op te bouwen. Ik BELOOF je, jij kan het ook.


Ik heb jaren gezocht naar wetenschappelijk bewezen manieren om vet kwijt te raken zonder honger te hoeven lijden. Ik heb onderzocht hoe voeding je optimaal kan helpen om spiermassa op te bouwen. En het is allemaal een stuk minder ingewikkeld dan het lijkt. 


De Waarheid

Je hebt geen dure supplementen nodig om je droomlichaam te realiseren. Je hoeft ook geen speciaal dieet te volgen. En al helemaal geen honger te lijden. Je kunt best af en toe uit eten of een biertje drinken. Het geheim is een goed uitgebalanceerd voedingsschema waarin precies staat wat, wanneer en hoeveel je zou moeten eten.


Daarom wil ik mijn kennis over voeding delen met de rest van Nederland. 

Stel je eens voor...

 • Dat je je nooit meer hoeft te schamen als je je shirt uittrekt
 • Welke invloed jouw transformatie op je sexleven zal hebben
 • Hoe het voelt om met een sixpack over het strand te lopen
 • Welke invloed je nieuwe zelfvertrouwen op je leven zal hebben

Krijg direct toegang tot mijn voedingsschema's

12 weken lang weet je iedere dag precies wat, wanneer en

hoeveel je zou moeten eten. 


Mensen die aan de slag gaan met mijn voedingsschema's voelen binnen enkele korte weken direct verschil in hun buikvet, hun energie, hun libido en sportprestaties. Voor mij is goede voeding dé manier om me prettig te voelen.  Dat wil niet zeggen dat ik altijd alleen maar 'gezond' eet. Ik zeg altijd 'een voedingsschema waarbij je niet kunt genieten is nutteloos'.  


Natuurlijk kun je ook met mijn voedingsschema's je lichaam niet binnen een week compleet transformeren. Af en toe zal hard moeten werken. Hierover ben ik liever eerlijk tegen je, dan dat ik je fabeltjes verkoop. Mijn voedingsschema's vormen een stok achter de deur. Je hoeft je geen zorgen meer maken of je wel op de juiste manier bezig bent. Mijn voedingsschema's zijn de snelste, en effectiefste manier om vet te verbranden en meer spieren op te bouwen.

Ik ga als een tierelier met de voedingsschema's. En ik merk ook aan mijn lichaam dat het werkt. Ben al een aantal kilo's kwijt met behoud van spiermassa.

Marko Langerak

Nick, het voedingsschema dat ik van je volg is prima te doen. Er ging een wereld voor me open met producten die ik nog nooit ophad. 

Jimmie Dirks

Goedemorgen Nick, ik heb met vanmorgen gewogen en kwam uit op 78 kilo. Het afvallen gaat super goed. Ik verlies meer dan een kilo per week op deze manier.

Quincy Becker

Laat mijn Voedingsschema's voor JOUW Lichaam Werken

Coachen, fitness en voeding zijn mijn grote passies. Iedere dag weer heb ik zin om aan het werk te gaan. Mijn werk is immers om informatie te delen over mijn (doorgeslagen) hobbies. 


DFC is dan ook zo groot geworden omdat ik mannen zoals jij écht wil helpen. Natuurlijk is het een bedrijf en moet er geld verdiend worden. Maar wel op een eerlijk manier, waarmee ik jou echt verder help.


Je zal mij dan ook geen producten zien verkopen waar ik niet 100% achter sta. Ik wil trots kunnen zijn op DFC en iedereen recht in de ogen kunnen aankijken. Misschien niet de beste manier op snel rijk te worden, maar wel de reden dat ik iedere nacht heerlijk slaap.


Ik heb 100% het beste voor met mijn klanten. Dus ik nodig je graag uit om aan de slag de gaan met mijn voedingsschema's en samen jouw lichaam te transformeren.

nick de zeeuw voedingsschema spiermassa

Mijn Voedingsschema's Bestaan uit Drie Fasen

#1: De juiste voeding

Binnen een week of twee zal je merken dat je vet verbrandt.  Van honger is totaal geen sprake. Je eet, lekker gevarieerd en gezond. Dankzij de hoogwaardige eiwitbronnen bouw je spiermassa op.

#2: Doorbreek je plateau

Langzaam verlagen we het aantal calorieen dat je dagelijks binnenkrijgt. Hierdoor blijft je  droger worden en kunnen je buikspieren zelfs al zichtbaar worden. Je begint te merken dat je juiste doseringen vitamines en minderalen binnenkrijgt want je wordt steeds energieker en uitgeruster. 

#3: Dit heb je nog nooit meegemaakt

Je spieren zijn beter zichtbaar dan ooit. Mensen uit je omgeving zien inmiddels duidelijk verschil in je lichaamsbouw. Je blijft lekker en gevarieerd eten. Stapgewijs eet je nog iets minder calorieen (nog steeds ruim voldoende) waardoor je steeds droger wordt.  Je bent nog nooit zo fit geweest.

Mijn Voedingsschema's Bestaan Uit Deze Twee onderdelen

1. De Voedingsschema's

De Voedingsschema's zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en goedgekeurd door een diëtiste. 


Twaalf weken lang staat precies uitgeschreven wat, hoeveel en wanneer je zou moeten eten. 


 • Enkel 'normale' voeding
 • Geen moeilijk verkrijgbare, dure producten
 • inclusief recepten
 • inclusief calorieen per dag
 • inclusief eiwitten, koolhydraten & vetten per dag

Patrick over mijn voedingsschema's

2. Wekelijkse boodschappenlijstjes

Hoe minder tijd je in de supermarkt hoeft door te brengen, hoe beter. Daarom hebben we iedere week een boodschappenlijstje voor je samengesteld waarom precies staat wat je die week nodig hebt. 


Let op. Gezonde, goede voeding is (helaas) iets duurder dan calorierijke en ongezonde voeding. Maar geen zorgen, je bent niet héél veel meer kwijt dan voorheen aan boodschappengeld. 

GRATIS BONUSSEN

Bonus #1: Monster Mass

 • Trainingsprogramma voor 8 weken
 • video uitleg per oefening
 • Klassiek bodybuilding splitschema
 • Na iedere training voel je je opgepompt en groter
 • Gevoel van euforie
 • Meer definitie in je spiermassa
 • Extra focus op borst en armen

Bonus #2: Elite Muscle Plan

 • Trainingsprogramma van 12 weken
 • Video uitleg per oefening

 • Non-lineaire periodisering voor variatie

 • Zeer geschikt voor spiermassa & kracht

 • Focus op compound oefeningen

 • 4 korte trainingen per week

 • Na 12 weken zichtbare resultaten

Bonus #3: Muscle Madness

 • Trainingsprogramma voor 6 weken
 • Video uitleg per oefening
 • 3 korte trainngen per week
 • Speciaal om zo sterk mogelijk te worden
 • Geschikt voor beginners
 • Full body trainingen

Bonus #4: Epic Greatness

 • Trainingsprogramma voor 8 weken
 • Video uitleg per oefening
 • EXTREEM zwaar
 • 6 trainingen per week
 • Iedere spiergroep train je 2x per week
 • Groter volume voor meer spiergroei
 • Hoge trainingsfrequentie voor spiermassa
 • Zowel krachttoename als pomp
 • Ook minder ontwikkelde spiergroepen worden getraind

Boris van der Hoeven over mijn voedingsschema's

Boris voedingsschema transformatie'

'Bedankt voor je hulp Nick.  je schema's werkten perfect. Voor mij was het belangrijk dat de schema's niet té ingewikkeld waren. Ik heb geen tijd om uren in de keuken te staan. Of om veel geld aan dure maaltijden uit te geven. Voor mij werkte dit perfect ''.


Dit is wat andere 'fitness experts' niet tegen je willen zeggen...


Als je aan de slag gaat met mijn voedingsschema's heb je alles dat je nodig hebt voor een gespierder en droger lichaam. Maar als je er niets mee doet, komt er ook geen resultaat. Ik wil klanten die er echt voor gaan.


 Als je niet bereid bent om hard te werken zijn de voedingsschema's niet geschikt voor jou’. De weg naar jouw droomlichaam is nog steeds lang en zwaar. Met mijn voedingsschema's heb je een stok achter de deur. Maar ik kan het niet voor je doen. Jij bent degene die aankomende maanden moet gaan knallen. Mee eens?


Je hoeft nu niet te beslissen...

Neem je tijd en probeer mijn voedingsschema's 14 volle dagen

Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur me dan een mailtje, en ik retourneer je geld direct.


START NU MET MIJN VOEDINGSSCHEMA'S

Premium kwaliteit

Mijn voedingsschema's zijn de effectiefste manier om gespierder en droger te worden.  Alle details zijn tot in de puntejs uitgewerkt. Je geeft je lichaam alles dat nodig is om topprestaties te gaan leveren. Met mijn voedingsschema's wil ik een nieuwe standaard zetten in de Nederlandse fitness wereld. Geen fabeltjes of nutteloze suppelementen, maar zichtbare resultaten.

Blijvend resultaat

Mijn voedingsschema's gaan ervoor zorgen dat je lichaam op een positieve manier zal veranderen. Je ontdekt precies wat en hoe je moet eten om het beste uit jezelf te halen. Dat is kennis die de rest van je leven nuttig is.  Duizenden mensen in Nederland hebben inmiddels al dezelfde ervaring. Voedingsschema's worden al tientallen jaren lang gebruikt om  meer spiermassa op te bouwen en vet te verbranden.  Ook jij kunt een 180 graden draai geven aan de rest van je leven. Volg mijn voedingsschema en glimlach als straks eindelijk dat (buik)vet ziet verdwijnen.

Impact voor het leven

'Was ik maar eerder begonnen'. Dit is wat ik het vaakst hoor van klanten die mijn voedingsschema's hebben gevolgd. Aan de slag gaan met een professioneel voedingsschema is misschien wel de beste investering die je in jezelf kunt doen.  Want eerlijk is eerlijk: als je er goed uitziet, voel je je ook goed. Geef jezelf wel een eerlijke kans. Ga minimaal 14 dagen serieus en vastbesloten aan de slag. Je bouwt in de periode de fundering voor een gespierd, sterk en gezond lichaam voor de rest van je leven.

Mijn persoonlijke, 100% resultaat garantie


Bij mijn voedngsschema's zit een ‘niet goed geld terug’ garantie. Als je mijn voedingsschema’s (en eventueel trainingsschema’s) een aantal maanden hebt gevolgd GARANDEER IK EEN DROGER EN GESPIERDER LICHAAM. Je krijgt complimenten uit je omgeving en je bent sterker en fitter dan ooit. JE BENT 100% TEVREDEN MET HET RESULTAAT OF JE KRIJGT JE GELD TERUG. Dat is mijn belofte aan jou. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar nick@dfc.nl. Dan regel ik de rest.

Let op! Je zou misbruik kunnen maken van ons garantie beleid. Wij nemen immers het risico. Ik vertrouw er op dat je geen misbruik maakt van mijn vertrouwen.

€ 497,-

Bestel NU en krijg:

 • Direct toegang tot 12 weken aan compleet uitgewerkte voedingsschema's
 • 12 weken aan boodschappenlijstjes
 • Toegang tot álle gratis bonussen

Mannen die eerder mijn voedingsschema's kochten:

€ 497,-

Bestel NU en krijg:

 • Direct toegang tot 12 weken aan compleet uitgewerkte voedingsschema's
 • 12 weken aan boodschappenlijstjes
 • Toegang tot álle gratis bonussen

Wat anderen over Nick's voedingsschema's zeggen:


Jimmie Dirks


Kayden de Meulenaere


Marko Langerak


Perry van Horssen


Quincy Becker


Wietze de Haan


Michel


Antwoord op veelgestelde vragen:


Wat als de voedingsschema's niet werken voor mij?


Dan zijn ze HELEMAAL GRATIS. Serieus.  Ik begrijp heel goed dat je misschien skeptisch bent. Daarom wil ik het voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat mijn voedingsschema's jouw leven serieus kunnen veranderen, en ik hoop dat je dat ook doet.


Om deze reden geef ik iedereen die mijn voedingsschema's koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen via een niet goed geld terug garantie.


Als jij mijn voedingsschema's volgt en om welke reden dan ook NIET blij bent met de resultaat, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst moet invullen of taken waar je aan moet  voldoen. Gewoon een snelle en oprechte terugbetaling. Als je niet tevreden bent, dan zijn mijn voedingsschema's mijn cadeau voor het verspillen van je tijd.


Ga ik veel honger krijgen tijdens het volgen van jouw voedingsschema's?

Absoluut niet. Ik ben van mening dat je nooit blijven resultaten kunt boeken met een voedingsschema waarmee je honger moet lijden. Daarom maak ik veel gebruik van voedingsmiddelen met een hoge verzadigingsindex. Dus geen honger, maar wel droger worden.


Zijn er ook voedingsschema's voor vrouwen?

Nog niet. Momenteel richt ik mij 100% op mannen.


Zijn je voedingsschema's geschikt om vet te verliezen en spiermassa op te bouwen?

Mijn voedingsschema's zijn zeer geschikt om vet te verliezen en spiermassa op te bouwen. Een klein calorisch tekort zorgt voor vet verlies en de juiste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten zorgen voor spieropbouw. De fabel dat je niet tegelijk spiermassa kunt opbouwen en vet verliezen is inmiddels al LANG achterhaald.  Met mijn voedingsschema's verbrand je dus vet, en bouw je tegelijkertijd spiermassa op.


Ik wilde dat ik tien jaar geleden wist, wat ik nu weet. Dat had me zo veel frustratie en verspilde uren gescheeld.  Met mijn voedingsschema's zit je direct op het juiste pad en hoef je niet meer te twijfelen of je wel goed bezig bent. Dit is de snelste weg naar een sixpack.

Welke resultaten kun je over het algemeen verwachten?

De eerste stap is natuurlijk om mijn voedingsschema's daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Als je er niks mee doet, krijg je ook geen resultaat. Maar dat wist je al :)


De eerste resultaten zullen al na een paar weken zichtbaar zijn.  Afhankelijk van hoe hoog je vetpercentage nu is, kun je ook al vrij snel je eerste buikspieren zichtbaar zien worden.  Ook op de weegschaal ga je verschil merken, zoals je kunt lezen in de reacties.  Wat ik zelf heel goed merk is het verschil in energie. Met de voedingsschema's voel je je energieker, je sportprestaties zijn beter en je kunt je beter concentreren.  Het zal je trouwens nog verbazen hoe gespierd je lichaam is, als je de laag vet wegsmelt die er nu nog op zit.


Ik werk onregelmatig, is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Als je je niet houdt aan de tijden die zijn aangegeven in het voedingsschema heeft dat geen invloed op je resultaat. Ik heb veel klanten met onregelmatige diensten.


Ik moet eten wat de pot schaft, is dat erg?

Het is natuurlijk het best als je je 100% aan het voedingsschema kunt houden. Als dat niet lukt omdat je bij je ouders woont en moet eten wat de pot schaft, kun je nog steeds hele goede resultaten verwachten. Probeer je gewoon zo veel mogelijk aan het schema te houden. Een beetje afwijken kan geen kwaad.


Moet je bij jouw voedingsschema's ook nog eens dure supplementen, poeder of pillen aanschaffen?

NEE, absoluut niet. Ik heb er voor gezorgd dat je iedere dag voldoende vitamines, mineralen, eiwitten, vezels en nog veel meer binnenkrijgt. Je hoeft dus geen euro maar aan supplementen uit te geven.


Mocht je zelf graag gebruik maken van supplementen zoals bijvoorbeeld een eiwit shake of creatine kan dat uiteraard wel. Laat je niet voor de gek houden, er bestaan geen wondermiddelen of magische pillen. Goede voeding is de enige manier om een sixpack te krijgen.


Hoe krijg ik toegang tot de voedingsschema's?

Binnen enkele minuten nadat je hebt afgerend krijg je een mailtje met daarin de inloggegevens van de ledenomgeving van mijn website. De voedingsschema's zijn eenvoudig vindbaar binnen deze ledenomgeving. 


Waar kan ik je voedingsschema's bestellen?

De snelste manier om mijn voedingsschema's te bestellen is om op de onderstaande knop/link te klikken. Mijn voedingsschema's zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website.

Bestel nu mijn voedingsschema's

Wij gebruiken cookies