6 reden voor seks met gespierde mannen


Een artikel voor de dames…


Gillen, spartelen, schreeuwen, kronkelen, trillen, bijten. Maar kan het nog beter? Wij hebben 6 redenen waarom seks met gespierde mannen beter is.1. Uithoudingsvermogen

Regent het soms zweetdruppels terwijl je op je rug ligt? Geen enkele vrouw vindt het prettig om onder een vieze, zweterige vent te liggen. Gespierde mannen zijn getraind, en de kans is groot dat ze een groter uithoudingsvermogen hebben dan de vaste klant van de kroeg om de hoek. Met een beetje mazzel zit er die avond wel een tweede keer in, of een derde…2. Zelfvertrouwen

Dames, waar of niet? Zelfvertrouwen is de meest aantrekkelijke eigenschap van een man. En niets boost als man je zelfvertrouwen meer, dan een transformatie van een mager scharminkel, of bolletje pretvet naar een Griekse god. Een getrainde man durft zijn lichaam te laten zien en is er trots op. Zijn sterke handen nemen het jouw lichaam over en doen je beseffen dat je nooit meer anders wil dan een echte atleet.
3. Meer testosteron

Trainen met gewichten en uitgebalanceerde voeding (waar de gemiddelde sportschool-macho zich ongeveer 16 uur per dag mee bezig houdt) zorgt voor een hoger testosteron. Testosteron is het ‘mannelijk’ hormoon en is onder andere verantwoordelijk voor het libido en de aanmaak van sperma. Getrainde, gespierde mannen zijn dus eigenlijk meer man dan hun luie geslachtsgenoten.
4. De sterke man wint

Evolutie en emancipatie hebben voor heel veel veranderingen gezorgd. Maar één ding is al duizenden jaren hetzelfde: vrouwen hebben een voorkeur voor sterke mannen. Niet raar als je bedenkt dat een man vanuit de natuur in staat moet zijn om zijn kinderen en vrouw te beschermen tegen wilde dieren en allerlei ander kwaad.

Kijk eens naar eendjes in de slootjes bij jou in de buurt. Welke woerd (mannetjes eend) mag er op de vrouwtjes kruipen? Juist, degene die de rest van de mannetjes wegjaagt met zijn intimiderende fysiek.5. Alle hoeken van de kamer

De liefde bedrijven met een sterke man geeft je oneindig veel opties. Wat heb je aan een vent die je optilt, om vervolgens in elkaar te zakken als een zak aardappelen omdat meneer nog nooit van compound oefeningen heeft gehoord.
6. Harder werken voor een aantrekkelijke partner

Mannen kunnen uren dromen van een bepaalde ‘auto’. Na maanden/jaren sparen staat die ‘droomauto’ eindelijk voor de deur. Na een week rijden worden de eerste minpuntjes al opgemerkt en na twee maanden is het eigenlijk al weer tijd voor een snellere.

Bij dames is dit niet anders. Laten we heel eerlijk zijn. Je kan nog zo verliefd zijn en naar iemand verlangen, maar zodra die persoon té vanzelfsprekend en beschikbaar wordt gaat de lol er af.

Stiekem heb je (af en toe) toch bevestiging nodig dat je partner ook voor anderen aantrekkelijk is en dat hij daarom zijn gespierde lijf zomaar in een ander bedje kan laten rusten. We zijn net mensen….

Reactie plaatsen