personal trainer ridderkerk

Personal trainer in Ridderkerk - Nick de Zeeuw

Een stok achter de deur om sneller, makkelijker en veiliger je doel te bereikenEen personal trainer in Ridderkerk kan je helpen om het lichaam te ontwikkelen waar je al tijden van droomt. Maar je wilt voorkomen dat je veel geld, tijd en moeite investeert in een personal trainer die niet bij je past. In dit artikel ga ik de belangrijkste aandachtspunten met je doornemen die je zou moeten overwegen als je met een personal trainer gaat starten. 


1. Waarom zou je een personal trainer nemen? (Heb je überhaupt een personal trainer nodig?)

2. Wie ben ik?

3. Waarom zou je mij als personal trainer nemen?

4. Waar kan ik je bij helpen?

5. Wie kan ik het best helpen?

6. Wat kun je van mijn personal training verwachten?

7. Waar worden de personal trainingen gegeven?

8. Wat krijg je met mij als personal trainer in Ridderkerk?

9. Waarom volgen mensen personal training bij mij?

10. Redenen om geen personal training bij mij te volgen.

11. Prijzen

12. Mijn garantie


Met deze pagina wil ik je een transparante indruk geven van mijn personal training. Ik maak de werkelijkheid niet mooier dan die is. Je zal na het lezen van deze pagina in staat zijn om te bepalen of ik je kan helpen (of niet). Neem a.u.b. de tijd om deze pagina op je gemak te lezen. Misschien heb jij dan straks een personal trainer waarmee jij je doel bereikt en ik een nieuwe fanatieke klant. 

beste personal trainer in Ridderkerk

1. Waarom zou je een personal trainer in Ridderkerk nemen?


Een personal trainer is jouw stok achter de deur.  Je weet dat er iemand op je wacht op een vooraf afgesproken tijd. Daardoor helpt een personal trainer jou om consistent te blijven trainen. Consistent trainen is essentieel om je doel te bereiken. Een personal trainer helpt je om sneller progressie te boeken door middel van de juiste trainingsmethoden. Je kunt zijn/haar ervaring gebruiken om fouten te voorkomen. Met een goede personal trainer kunnen de meeste blessures voorkomen worden. Een goede personal trainer helpt je de feiten van de fabels over voeding en training te onderscheiden zodat het behalen van resultaat minder moeite kost. Als het je niet meer lukt om af te vallen helpt een personal trainer je om de juiste stappen te zetten zodat je toch je doel bereikt. Ik zet de voordelen voor je op een rijtje:

 • Een personal trainer is een stok achter de deur (consistent trainen is essentieel om je doel te bereiken)
 • Met een personal trainer behaal je veel sneller progressie
 • Met een personal trainer voorkom je het grootste deel van de blessures
 • Een personal trainer filtert de feiten van de fabels waardoor je sneller resultaat boekt
 • Een personal trainer helpt je plateau's te doorbreken

Een goede personal trainer is een shortcut om sneller, makkelijker en veiliger je doel te bereiken.

null(Dit is Ted, hij wilde graag zichtbare buikspieren)

2. Wie ben ik?


Ik ben Nick de Zeeuw. Fulltime MMA trainer in mijn eigen gym. Daarnaast ben ik blackbelt Braziliaans Jiu Jitsu. MMA is de mooiste sport ter wereld. Het is een gezonde verslaving en een lifestyle. Mijn teamgenoten zijn mijn tweede familie. De gym is mijn tweede huis. Coachen is mijn passie. Voor mij is er niets mooiers dan een beginner opleiden tot een grandioze vechter. 


personal trainer ridderkerk

(Personal trainer en MMA coach in Ridderkerk Nick de Zeeuw)

3. Waarom zou je mij als personal trainer in Ridderkerk nemen?


Mijn hele leven is ingericht om mijn leden zo goed mogelijk te helpen presteren. Ik ben fulltime aan het trainen, coachen en ontwikkelen op het gebied van (kracht)training en voeding. Het is mijn hobby en passie om steeds verder uit te zoeken hoe ik jou sterker, gespierder en droger kan trainen. Maar ik heb ook gewoon een sociaal  leven en begrijp hoe gezellig het is om naar een goed restaurant te gaan of om een paar biertjes te drinken met vrienden. Ook voor mij is het altijd een kunst om een balans te vinden tussen hoe ik eruit lichamelijk uit wil zien en een allerlei sociale activiteiten.

personal training ridderkerk(Downhill mountainbiken in Oostenrijk met vrienden)

4. Waar kan ik je het best bij helpen?


 • Een complete lichaamstransformatie. Je wordt sterk, gespierd en droog.
 • Blijvend afvallen zonder dat je binnen no-time weer op je oude gewicht zit
 • Gespierder worden zodat je zomers kunt flaneren op het strand of tijdens een belangrijke gelegenheid zoals een bruiloft
 • Ik leer je wat je zou moeten eten zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan, heel veel geld kwijt bent aan supplementen of dingen moet eten die je niet lust.

null

(Nick Smink wilde graag gespierder worden en een sixpack)

5. Wie kan ik het beste helpen?


Mijn ideale klant is bereid om hard te trainen. Je houdt niet van smoesjes of drama. Je bent bereid om te leren, veranderen en ontwikkelen. Je kunt tegen concrete, directe feedback. 

6. Wat kun je van mijn personal training in Ridderkerk verwachten?


We beginnen de personal training met een intake gesprek waarin jij mij over je doelen vertelt. Ik maak vervolgens een plan waarmee we jouw doel gaan bereiken. Je doel kan variëren van afvallen tot spiermassa opbouwen. Of een combinatie van beiden. Tevens kan ik je helpen bij het verbeteren van je (vecht) sportprestaties. 

null

(Dennis, één van mijn wedstrijdvechters)


Ik adviseer je hoe vaak je zou moeten trainen en hoelang je zou moeten trainen om je doel te bereiken. Naast het trainen begeleid ik je (indien gewenst) met je voeding. Ik leer je precies wat, hoeveel en wanneer je zou moeten eten om jouw doel te bereiken. Geen zorgen, je hoeft echt niet alleen met rijst met kip te eten. Ik zorg ervoor dat je je dieet kunt volhouden.


Ik ben gek op periodiseren. Dat wil zeggen dat ik je trainingsschema zodanig opbouw dat jij maximale progressie kunt boeken. Tijdens het trainen beginnen we met het aanleren van de juiste techniek zodat je later veilig en zonder blessures zware gewichten kunt tillen.


Mijn trainingsschema's zijn tot op ieder detail uitgewerkt. Iedere oefening heeft een specifiek doel. Je wordt sterk, gespierd en droog. Ook kunnen we je schema zo inrichten dat we je (vecht) sport prestaties verbeteren. Verwacht dus geen willekeurige mix van oefeningen en circustrucjes. We trainen met een duidelijk plan en gaan voor maximale resultaten.

7. Waar worden de personal trainingen gegeven?


De personal trainingen worden gegeven op de Reijerweg 249 in Ridderkerk. De is de oude locatie van het Gemini College.

personal trainer ridderkerk

8. Wat krijg je met mij als personal trainer in Ridderkerk?


Mijn personal training is een totaalpakket van alles dat je nodig hebt om jouw doel te bereiken.


 • Eén op één personal training zodat je een stok achter de deur hebt om consistent te trainen
 • Een tot in detail uitgewerkt trainingsprogramma op maat voor maximale progressie
 • Voedingsbegeleiding op maat zodat je kunt afvallen en/of spiermassa op kunt bouwen zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan, veel geld kwijt bent aan supplementen of alleen maar rijst met kip eet.
 • Supplementen advies waarbij je je prestaties kunt optimaliseren en (veel) geld kunt besparen op nutteloze producten.
 • 24/7 online coaching via Whatsapp waarbij je terecht kunt voor vragen over bijvoorbeeld de beste voedingskeuzes (handig bij het boodschappen doen)

9. Waarom volgen er mensen personal training bij mij?


De belangrijkste reden dat mensen personal training bij mij volgen is dat ik de training goed kan afstemmen op de persoon. Soms zal ik je pushen om je eigen grenzen te verleggen. Maar ik begrijp ook dat je geen machine bent. Ik begrijp dat je dagelijks leven invloed heeft op je trainingsprestaties

null(Patrick van 137kg naar 92kg)

Ik begrijp dat het veranderen van slechte gewoonten niet makkelijk is. Afvallen is een zwaar proces. Voor mij is personal training geven veel meer dan werk omdat ik uit ervaring weet hoeveel het transformeren van je lichaam voor jou kan betekenen. Een goed fysiek geeft je zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je meer uitdagingen aan durft te gaan, dat je nog beter presteert op je werk en gelukkiger wordt in de liefde.

10. Redenen om geen personal training bij mij te volgen


Zoals ik aan het begin van deze pagina al schreef wil ik volledig transparant zijn over mij als personal trainer in Ridderkerk. Hoe duidelijker de verwachtingen van te voren zijn, hoe groter de kans dat we jou doel gaan behalen. Daarom hieronder een lijst van de redenen om geen personal training bij te volgen:


1. Je bent te duur

Welk bedrag zou je er voor over hebben om jouw lichaam te transformeren? Een goede personal trainer kost geld.  Coachen en trainen geven is mijn fulltime baan. Dat is al tien jaar zo. Iedere avond coach ik ongeveer 150 MMA leerlingen in mijn gym. Ieder met zijn eigen doel. Allemaal hebben ze een andere stijl van coaching nodig. Daarvoor heb ik veel ervaring in het coachen opgebouwd die ik gebruik om jouw doel te bereiken. Overdag heb ik de hele dag de tijd om me te verdiepen in onderwerpen over training, voeding en gedrag. Zodat ik je kan helpen met een oplossing zodra jij tegen een probleem aanloopt. Mijn tarieven zijn gebaseerd op die tien jaar en honderden uren die ik heb opgebouwd aan kennis en ervaring. Kennis en ervaring die ik inzet om jou zo goed mogelijk te helpen.


2. Je geeft personal training in een schuur

Ik heb alles dat er nodig is om een monster van je te maken. Maar als je het belangrijk vind om in een fancy gym te trainen kan ik je helaas niet helpen. In mijn pt studio (schuur) draait het niet om zien en gezien worden. Het draait niet om chique apparaten. Bij mij draait het erom dat we jou doel bereiken en daar heb ik alles voor.


3. Je geeft alleen overdag personal training

Ik geef inderdaad alleen doordeweeks overdag personal training. ’S Avonds geef ik MMA training . Het weekend hou ik vrij voor mijn vriendin, vrienden en om te herstellen van mijn eigen trainingen. Ik ben beschikbaar als personal trainer van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 15:00.


4. Ik ben personal trainer, geen tovenaar :)

Als jij je ieder weekend klem wilt zuipen kan ik je niet helpen. Als jij niet hard wilt trainen kan ik je niet helpen. Als jij geen tijd en moeite in je voeding wilt steken kan ik je niet helpen.


Mijn coaching stijl is direct

Mijn coaching stijl is direct. Ik zeg wat je moet horen. Niet wat je wilt horen. Mijn coaching stijl is over het algemeen niet geschikt voor een hyper emotionele huisvrouw die zich bij iedere beetje feedback persoonlijk aangevallen voelt. Dit klink natuurlijk bot, maar het is voor je eigen bestwil. Jouw doel bereiken heeft onze prioriteit.


Heeft dit je allemaal niet afgeschrikt? Mooi, dan zou het zomaar kunnen dat wij samen een monster van je gaan maken. 

11. Prijzen voor personal training in Ridderkerk

1x per week

€300 per maand

Eén op één personal training

Trainingsprogramma op maat

Voedingsbegeleiding op maat

Supplementen advies

24/7 online coaching

2x per week

€580 per maand

Eén op één personal training

Trainingsprogramma op maat

Voedingsbegeleiding op maat

Supplementen advies

24/7 online coaching

3x per week

€840 per maand

Eén op één personal training

Trainingsprogramma op maat

Voedingsbegeleiding op maat

Supplementen advies

24/7 online coaching

4x per week

€1080 per maand

Eén op één personal training

Trainingsprogramma op maat

Voedingsbegeleiding op maat

Supplementen advies

24/7 online coaching

12. MIJN GARANTIE AAN JOU - JE KUNT BINNEN 4 WEKEN KOSTENLOOS ANNULEREN

De 'relatie' tussen een cliënt en een coach vind ik erg belangrijk. Als in de eerste vier weken blijkt dat onze samenwerking niet werkt krijg je mogelijkheid om je abonnement kosteloos te annuleren. Met deze regeling voorkom jij het risico dat jij aan een personal trainer vast zit waar je niet mee wilt werken en ik voorkom het risico dat ik met een ongemotiveerde cliënt moet werken. (Tot nu toe heeft nog nooit iemand van deze regeling gebruik gemaakt. Maar dan weet je in ieder geval dat je de mogelijkheid hebt).