mma barendrecht

MMA TRAINEN IN BARENDRECHT / RIDDERKERK?

De beste MMA trainingen van Barendrecht en omstreken vind je bij DFC in Ridderkerk. Beginners zijn van harte welkom!

15
Jaar ervaring

151

Geweldige leden

100+

Effectieve technieken

177

m2 mat oppervlak

Kees over trainen bij DFC

Danilton over trainen bij DFC

Jabko over trainen bij DFC

Paddy over trainen bij DFC

Dennis over trainen bij DFC

Anish over trainen bij DFC

Dave over trainen bij DFC

David over trainen bij DFC

Jada over trainen bij DFC

Flowsparren bij DFC

Ja, MMA IN BARENDRECHT / RIDDERKERK is een sport voor mensen precies zoals jij.

MMA heeft een ENORM positieve invloed op je zelfbeeld.


Waarom?

MMA haalt het beste in JOU naar boven...

mma barendrecht

MMA maakt je weerbaar in ECHTE situaties

MMA maakt je sterker & gespierder

MMA geeft je zelfvertrouwen

MMA zorgt voor respect & discipline

MMA IN ROTTEDAM / RIDDERKERK BESTAAT UIT VIER ONDERDELEN:

Braziliaans Jiu Jitsu in Barendrecht / Ridderkerk

Braziliaans Jiu Jitsu vormt de basis van onze MMA trainingen in Barendrecht / Ridderkerk. BJJ is een hele technische sport waarbij de nadruk ligt op het verslaan van grotere, sterkere tegenstanders. 

(KICK) BOKSEN - DE PERFECTE UITLAATKLEP

Kickboksen is een heerlijke uitlaatklep. Na een training zit je veel beter in je vel. Je bent ontspannen en kunt de hele wereld aan.


In MMA zijn stoten, trappen en knieen toegestaan.  De kunst van een goede kickbokstraining is om er samen met je trainingspartner voor te zorgen dat je zo min mogelijk geblesseerd raakt.  Beheersing en discpline zijn dus essentieel. 


Als er één ding is waar bij in Nederland goed in zijn, dan is het kickboksen.

WORSTELEN - RAW STRENGHT

Van worstelen wordt je écht heel sterk.

Veel mensen hebben ten onrechte een verkeerd beeld bij worstelen. Als je in Nederland zegt dat je worstelt wordt dit vooral geassocieerd met olie en strakke pakjes. 


Worstelen is één van de belangrijkste onderdelen van het MMA. De meeste UFC (hoogte MMA organisatie) kampioenen hebben een worstel achtergrond.


Waarom?


Het doel van worstelen is om je tegenstander naar de grond te krijgen (net als bij judo). Als jij én heel sterk bent, én in staat bent om je tegenstander naar de grond te krijgen geeft je dat als vechter een ENORM voordeel.

GRAPPLING - HET MENSELIJK SCHAAKSPEL

Als je met behulp van het worstelen op de grond terecht bent gekomen, ga je over in grappling. 


Grappling is ontstaan doordat de Braziliaan Helio Gracie een vechtsport wilde ontwikkelen waarbij kleinere, fysiek zwakere mensen kunnen winnen van grotere, sterkere tegenstanders. 


Dat is hem gelukt, en hoe!

WAAROM MMA IN BARENDRECHT / RIDDERKERK DE MOOISTE SPORT TER WERELD IS?

NA EEN TRAINING ZIT JE VEEL BETER IN JE VEL

Na iedere training voel je je moe maar voldaan. Je bent ontspannen en hebt het gevoel dat je de hele wereld aankunt. 

JE WORDT BEWUST VAN JE EIGEN KWALITEITEN

Je weet dat je in staat bent om jezelf te verdedigen als het er ooit  echt op aankomt. Je leert op de training de meest effectieve, in de praktijk geteste technieken. Vergelijk dit met als iemand die voetbalt in het eerste en een wedstrijdje voetbalt tegen iemand die nog nooit een bal heeft aangeraakt.

JE BENT LID VAN EEN FANTASTISCH TEAM

Er is niks dat zo’n goede band schept als de voorbereiding voor een MMA partij. Of je nou zelf moet vechten, of je teamgenoten helpt klaar te stomen. Je team wordt je tweede familie.

JE KUNT WEER TROTS ZIJN OP JE LICHAAM

Je merkt op de trainingen dat je steeds sterker wordt. Je bent zichtbaar gespierder en na verloop van tijd worden je buikspieren zichtbaar.

JE TRAINT MMA IN BARENDRECHT / RIDDERKERK OP JE EIGEN NIVEAU MET HELE NORMALE MENSEN

Natuurlijk trainen we hard. Maar je wordt dus niet opeens afgetuigd. En al helemaal niet door iemand die al veel beter is dan jij. 

WE BEPERKEN BLESSURES TOT EEN MINIMUM

We snappen dat je geen zin hebt constant met blauwe ogen of een bloedneus naar je werk/school te gaan. Zoals bij iedere sport gebeurt er wel eens een ongelukje, maar we beperken blessures tot een minimum.

Aanrader!

''Top sportschool waar iedereen kan sporten op zijn eigen niveau en waar iedereean respect heeft voor elkaar. Aanrader!'' -Jasmijn Bal

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MMA IN BARENDRECHT / RIDDERKERK


Hoeveel kost trainen bij DFC 


Trainen bij DFC kost 69,95 per maand bij een halfjaar abonnement of 59,95 bij een jaarabonnement.  


Daarvoor krijg je toegang tot 42 trainingen per maand(!)

 

Ja, dat is duurder dan trainen bij de Basic Fit...

 

Maar wij willen dan ook leden die wél komen trainen.

 

Wij bieden je voor dit abonnement ALLES dat je nodig hebt om een goede MMA vechter te worden.

 

  • Daarmee kun je onbeperkt trainen.
  • Er zitten ook geen addertjes onder het gras.
  • Toegang tot 42(!) trainingen per maand


Hoe kan ik opzeggen?

DFC is flexibel. Er zijn geen omslachtige contracten en geen verplichtingen aan verbonden. Je kunt je account makkelijk annuleren door een mailtje te sturen naar nick@dfc.nl. Er zijn geen annuleringskosten. Je kunt je lidmaatschap op elk gewenst moment weer activeren.


Word ik in tijdens de training in elkaar geslagen?

We hebben een beginners en gevorderden groep. Binnen deze groepen worden er tweetallen gemaakt op basis van het niveau en lichaamsgewicht. Zeker als je net begint met trainen train je dus altijd met iemand van ongeveer hetzelfde niveau en gewicht. Natuurlijk wordt er tijdens de training gespard. Maar dit gaat met een véél lagere intensiteit dan de prof gevechten die je op tv ziet. Als we iedere training zo zouden sparren, zouden er leden meer overblijven. Dus dat doen we niet.


Is het niveau van de groep niet te hoog?

Logisch dat je dat denkt. Maar geen zorgen. Iedere training zijn mensen die voor het eerst komen trainen. Dus iedere training nemen we de basis door en kun je trainen met iemand van je eigen niveau. We gooien NOOIT iemand zomaar in het diepe. 


Ben ik te jong voor MMA?

Je kunt bij ons meetrainen vanaf 12 jaar. Je traint dan gewoon samen met de volwassen. Je bent dan natuurlijk één van de jonkies van de groep en hier houdt iedereen rekening mee. Volwassenen vinden het trouwens ook niet erg om met nieuwelingen en jonkies te sparren, dan kunnen ze een rondje wat rustiger aan doen😊


Ik ken niemand van de groep

Toen ik net begon met trainen wilde ik graag een ‘trainingspartner’ omdat ik het spannend vond om alleen naar de training te gaan. MMA is nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Dus toen mijn 3e trainingspartner was afgehaakt ben ik toch maar alleen gegaan. Dat is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. De MMA groep waar ik mee trainde was super gastvrij en binnen no-time voelde ik me thuis. Dus laat je niet tegenhouden door een ‘trainingspartner’ en kom lekker trainen. 


Moet je agressief zijn voor mma?

Hoe agressief zie ik er uit?


Er zijn vooral jongens/mannen op de training. Is het alleen voor mannen?

Klopt. Bij MMA maak je natuurlijk veel fysiek contact. Niet iedere dame vind dat even prettig. Maar dat wil niet zeggen dat vrouwen/meisjes niet welkom zijn. Om dit moment zijn er 5 dames lid van 13 tot 32 jaar. 


Ik vind MMA te duur

In vergelijking met Basic Fit of Fit4free is MMA inderdaad duur. Het is ons doel om een hele goede MMA vechter van je te maken. Je krijgt nou eenmaal niet de beste kwaliteit lessen voor een budgetprijs.  Je hebt 16 trainingen per week. Dat zijn 64 trainingen per maand. Je betaalt dus 93 cent per training. Valt wel mee he... :)


Wat als je geen MMA mag doen van je ouders?

Uiteraard bepalen je ouders wat goed voor je is, en niet wij. Waar je ouders misschien wel voor open staan is om een keer een training te komen kijken. Jullie zijn altijd welkom. 


Ik heb nog nooit van jullie gehoord.

Dat kan kloppen. Wij zitten pas sinds 2018 in Ridderkerk. Daarvoor hebben we al jaren lesgegeven in Rotterdam.


Ik doe al een andere sport, kan ik dit combineren?

Zeker weten. Geloof het of niet, ik heb zelf 2 jaar MMA gecombineerd met korfbal. Je zal soms wat spierpijn hebben van je MMA training, maar daar krijg je niks van. 


Ik kan niet alle trainingen meedoen

Geen ramp. Je lichaam heeft sowieso tijd nodig om aan MMA te wennen. Zeker als je net begint is het helemaal niet erg om niet alle trainingen te pakken. Er is een flink aantal leden dat niet alle trainingen meedoet.  Mocht je MMA op den duur zo leuk gaan vinden dat je meer wilt gaan trainen zijn daar vast de nodige aanpassingen in je agenda voor te maken. Just get started.


Waar zitten jullie?

Wij zitten in Ridderkerk. Op de Linnenstraat 4.

Een TOP gym!

''Waar je goed advies krijgt zonder poespas. Je kan er zo hard trainen als je wilt en op alle niveaus. Van conditietraining tot echt technisch leren kickboksen, BJJ en MMA. Iedereen is welkom!''-Ravish

BEGINNEN MET MMA?

Klik op de knop hieronder om te starten. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Je abonnement is per maand opzegbaar. Er zitten geen addertjes onder het gras. Ik wil gewoon de je in het echt ervaart hoe vet MMA is. Blijkt dat MMA toch niks voor je is...even goede vrienden.