Kickboksen in Ridderkerk? Zowel voor beginners als gevorderden
arrow_drop_up arrow_drop_down
kickboksen ridderkerk

Kickboksen in Ridderkerk?

Kickboksen in Ridderkerk is de ultieme uitlaatklep. Na een training zit je veel beter in je vel. Je bent ontspannen en kunt de hele wereld aan.

14

Jaar ervaring
86
Leden
100+
Effectieve technieken
130
m2 matoppervlak

KICKBOKSEN IN RIDDERKERK BESTAAT UIT DRIE ONDERDELEN...

kickboxen ridderkerk

WARMING UP - KICKBOKSEN IN RIDDERKERK ZONDER BLESSURES

Om blessures te voorkomen starten we de training met een goede warming up. Denk hierbij aan schaduwboksen, allerlei fysieke oefeningen en stretchen.

kickboksen ridderkerk

COMBINATIES - TECHNIEK, KRACHT & SNELHEID

Het grootste deel van het kickboksen in Ridderkerk bestaat uit het geven van combinaties. Hierbij geeft één persoon een stoot en/of trapcombinatie. De trainingspartner vangt deze combinatie op met zijn handschoenen. Het doel hiervan is dat je de verschillende stootcombinaties kunt dromen en kunt toepassen tijdens het sparren.

SPARREN - NIET VERPLICHT

Sparren is het simuleren van een wedstrijd. De stoot- en trapcombinaties die je leert op de training probeer je nu uit te voeren op je trainingspartner. Natuurlijk is kickboksen een harde sport waarbij je af- en toe geraakt wordt. Maar bij ons op de sportschool heeft onderling respect prioriteit. Je zal dus niet worden afgetuigd door iemand die veel beter is dan jij.


Sparren is niet verplicht bij het kickboksen in Ridderkerk.

WAAROM BEGINNEN MET KICKBOKSEN IN RIDDERKERK?

NA EEN KICKBOKSTRAINING IN RIDDERKERK VOEL  JE JE VEEL BETER

Na iedere kickbokstraining in Ridderkerk voel je je moe maar voldaan. Je bent ontspannen en hebt het gevoel dat je de hele wereld aankunt.

KICKBOKSEN MAAKT JE BEWUST VAN JE EIGEN KWALITEITEN

Dankzij het kickboksen in Ridderkerk weet je dat je in staat bent om jezelf te verdedigen als het er ooit  echt op aankomt. Je leert op de training de meest effectieve, in de praktijk geteste technieken. Vergelijk dit met als iemand die voetbalt in het eerste en een wedstrijdje voetbalt tegen iemand die nog nooit een bal heeft aangeraakt.

JE BENT LID VAN EEN FANTASTISCH TEAM

Er is niks dat zo’n goede band schept als de voorbereiding voor een (kickboks) wedstrijd Of je nou zelf moet vechten, of je teamgenoten helpt klaar te stomen. Je team wordt je tweede familie.

JE KUNT WEER TROTS ZIJN OP JE LICHAAM

Je merkt op de trainingen dat je steeds sterker wordt. Kickboksen in Ridderkerk maakt zichtbaar gespierder en na verloop van tijd worden je buikspieren zichtbaar.

JE KICKBOKST IN RIDDERKERK OP JE EIGEN NIVEAU MET HELE NORMALE MENSEN

Natuurlijk trainen we hard en word je weleens geraakt. Maar je wordt dus niet opeens afgetuigd. En al helemaal niet door iemand die al veel beter is dan jij. 

WE BEPERKEN BLESSURES TOT EEN MINIMUM

We snappen dat je geen zin hebt constant met blauwe ogen of een bloedneus naar je werk/school te gaan. Zoals bij iedere sport gebeurt er wel eens een ongelukje, maar we beperken blessures tot een minimum.

KICKBOKSEN IN RIDDERKERK (PRAKTISCHE INFO)

TRAININGSTIJDEN


Maandag - Locatie P.C. Hoofdstraat 5 Ridderkerk

 19:00 tot 20:30 Kickboksen (alle groepen)

 

 Dinsdag - Locatie Linnenstraat 4 Ridderkerk

 19:00 tot 20:00 Worstelen (alle groepen)

 20:00 tot 21:00 Braziliaans Jiu Jitsu (alle groepen)


Woensdag  - Locatie Linnenstraat 4 Ridderkerk

 18:00 tot 19:00 Kickboksen (padstraining)

 19:00 tot 20:00 MMA (groep 1, gevorderd)

 20:00 tot 21:00 MMA (groep 2, intermediate)

 21:00 tot 22:00 MMA (groep 3, beginners)

 

 Vrijdag - Locatie Linnenstraat 4 Ridderkerk

 18:15 tot 19:00 Kickboksen (padstraining)

 19:00 tot 20:00 MMA (gevorderd)

 20:00 tot 21:00 MMA (groep 2+3)

  

Zaterdag - Locatie Linnenstraat 4 Ridderkerk

 09:00 tot 10:30 Braziliaans Jiu Jitsu (alle groepen)

 

 Zondag - Locatie Linnenstraat 4 Ridderkerk

 12:00 tot 13:30 Worstelen (alle groepen)


LOCATIE

Linnenstraat 4 Ridderkerk (MMA, worstelen en Strenght & Conditioning)


P.C. Hooftstraat 5 Ridderkerk (kickboksen)


(Yup, dat is inderdaad in the middle of nowhere.  Maar daardoor kun je gerust je fiets voor de deur zetten zonder dat die wordt gejat)


WAT ZIJN DE KOSTEN?


49,95 per maand.

 

Ja, dat is duurder dan trainen bij de Basic Fit...

 

Maar wij willen dan ook leden die wél komen trainen.

 

Wij bieden je voor dit abonnement ALLES dat je nodig hebt om een goede mma vechter te worden.

 

Daarmee kun je onbeperkt trainen.

Er zitten ook geen addertjes onder het gras.

Het abonnement is per maand opzegbaar.

Je zit dus nergens aan vast

DE KICKBOKSTRAINER IN RIDDERKERK

Als je aan een 'typische' MMA- en kickbokstrainer denkt zal je waarschijnlijk niet aan mij denken. 


En dat is prima ;) 


MMA en kickboksen hebben mij als sporten héél veel gegeven. Niet alleen omdat de sport er voor zorgt dat je in de beste vorm van je leven komt. 


Maar vooral omdat je anderen en bovenal jezelf leert respecteren.

MMA en kickboksen zijn een ego filter. 


Hoe goed je ook bent, er is altijd wel iemand beter.


Als je je MMA of kickboksttraining volhoudt dan zijn alle andere uitdagen in het leven een eitje. Niet alleen in de gym, maar ook op school of op je werk.

30 DAGEN GRATIS KICKBOKSEN IN RIDDERKERK?

Klik op de knop hieronder om 30 dagen gratis te trainen. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Er zitten geen addertjes onder het gras. Ik wil gewoon de je in het echt ervaart hoe vet kickboksen is. Blijkt na 30 dagen dat kickboksen toch niks voor je is...even goede vrienden.


Klik hier om je aan te melden voor 30 dagen gratis training

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KICKBOKSEN IN RIDDERKERK


Ik heb nog geen trainingservaring, kan ik dan toch meedoen?

Zeker weten! Iedereen is welkom. Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend ik het zelf vond om mijn eerste kickbokstraining te doen. Maar maak je vooral niet te druk, want je zal zien dat het enorm meevalt ;)


Ben ik wel goed genoeg om met jullie mee te trainen?

De mentaliteit in het kickboksen is anders dan je misschien bij andere sporten gewend bent. Respect is enorm belangrijk. Bij het kickboksen in Ridderkerk krijg je de tijd om je op je eigen tempo te ontwikkelen. Je zal merken dat teamgenoten met meer ervaring het juist leuk vinden om jou uitleg te geven over de technieken. Je teamgenoten zijn er om jou verder te helpen. Of het nou je eerste training is, of dat je een profvechter bent.


Is een kickbokstraining erg zwaar?

Ja. Kickbokstrainingen zijn conditioneel zwaar. De eerste keren dat je komt trainen zal je dus even moeten doorbijten. Na een training ben je zo bezweet dat het lijkt of je onder de douche hebt gestaan. Maar je hoofd is helemaal leeg. Je lichaam is volledig ontspannen en je hebt het gevoel dat je de wereld weer aankunt.


Ik heb het erg druk, kan ik toch met jullie meetrainen?

Hoe drukker je het heb (yup, ik kan er over meepraten) hoe belangrijker het is om even he-le-maal te ontstressen. Je hebt tijdens een kickbokstraining geen tijd om na te denken over je toets van volgende week. Of over de facturen die je nog moet betalen. Na een kickbokstraining ben je weer helemaal het mannetje.


Ik kan niet met een blauw oog naar mijn werk

Begrijpelijk. Je bepaalt voor het grootste deel zelf hoe hard je wilt sparren. Als je helemaal niet wilt sparren is dat ook prima. Natuurlijk blijft het kickboksen, dus je zal best af- en toe een blauwe plek hebben. Maar daar krijg je niks van.


Is sparren verplicht?

Nee. Sparren is niet verplicht


Word je agressief van kickboksen?

100% zeker niet. Kickboksen geeft je juist een gevoel van zekerheid. Je leert jezelf te beheersen. Op de training kun je alle stress, spanning en agressiviteit van je af trainen. Zodat je er in het dagelijks leven geen last meer van hebt.


En...hoe agressief zie ik eruit?

nick kickboksen ridderkerk


Wat heb ik nodig?

De eerste lessen zijn een korte broek en een t-shirt genoeg. Handschoenen en scheenbeschermers kun je bij ons lenen. Ik raad je wel aan om een bitje te kopen.

30 DAGEN GRATIS KICKBOKSEN IN RIDDERKERK?

Klik op de knop hieronder om 30 dagen gratis te trainen. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Er zitten geen addertjes onder het gras. Ik wil gewoon de je in het echt ervaart hoe vet kickboksen is. Blijkt na 30 dagen dat kickboksen toch niks voor je is...even goede vrienden.


Klik hier om je aan te melden voor 30 dagen gratis training