Online personal trainer nodig? Gratis adviesgesprek!

WIL JE (VEEL) MEER SPIERMASSA EN MINDER VET?

MET MIJN ONLINE PERSONAL TRAINING HELP IK JOU OM BINNEN DRIE TOT ZES MAANDEN JE LICHAAM TE TRANSFORMEREN

WAAROM ZOU IK JOU KUNNEN HELPEN?

In het kort - ik ben Nick de Zeeuw, online personal trainer en MMA coach. Ik ben eigenlijk iedere dag te vinden in mijn MMA gym in Ridderkerk. Hier train ik zo'n 150 leerlingen.


Toen ik elf jaar geleden begon met MMA begon was ik een gratenbaal van 67 kilo. De 'gorilla's'  waarmee ik trainde waren minimaal 15 kilo zwaarder. Dus ik moest zwaarder en sterker worden.  Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in alles dat mij kon helpen een sterkere, snellere en betere vechter kon maken.


Ik ben me gaan verdiepen in trainings- en voedingsleer. Binnen een paar jaar was ik letterlijk honderden boeken, trainingen, cursussen en artikelen verder.


Alles waarvan ik dacht dat het mij gespierder zou maken heb ik uitgeprobeerd (uiteraard met de nodige fouten).


Hierdoor heb ik zelf meer dan tien kilo spiermassa opgebouwd en tientallen mensen precies zoals jij geholpen om hetzelfde te doen.

online personal trainer nick de zeeuw


Dus, om antwoord te geven op de vraag hoe ik jou kan helpen...


Met alle kennis- en ervaring die ik de afgelopen 11 jaar heb verzameld kunnen we er voor zorgen dat jij veel sneller je lichaam kunt transformeren. 

HOE ZOU IK JOU KUNNEN HELPEN?

Als je start met online personal training ga ik je op drie manieren ondersteunen, namelijk:


 • Next level trainingsschema's op maat
 • Voedingsbegeleiding 
 • 1 op 1 coaching en ondersteuning


Iedereen kan een trainingsschema en voedingsschema van internet halen dus ik zal je in het kort uitleggen waarom mijn programma's anders zijn.

WAT MAAKT MIJN TRAININGSSCHEMA'S ANDERS?

Duidelijkheid

Uitleg van oefeningen met video's

De beste oefeningen voor spiergroei

Duidelijk aantal herhalingen, sets & reps

Variatie

Verschillende oefeningen

Verschillende uitvoeringen

Sets en herhalingen variëren per week

Nooit saai

Je blijf ontwikkelen

Haalbaar

Korte trainingen (45-90 min)

Mogelijk in combinatie met drukke levensstijl

Geleidelijke opbouw van intensiteit

Apparatuur die iedere gym heeft

Zorgt voor consistentie

Resultaat

Zichtbare spiergroei

Voelbaar meer kracht

Spieren voelen harder

Goed gevoel na de training

Afgestemd op jouw wensen

d with content!

Goede opbouw

Je blijft gespierder en sterker worden

Doorbreek plateau's

Trainen wordt leuk

Voorkom blessures

Nadruk op compound oefeningen

Oefeningen op elkaar afgestemd

Gemaakt door Nick

Gemaakt door een betrouwbare expert met kennis van zaken (arrogante zak).

WAT KUN JE VAN MIJN VOEDINGSBEGELEIDING VERWACHTEN?

Op het gebied van voeding is het heel begrijpelijk als je door de bomen het bos niet meer ziet. In de loop van ons coaching traject leer ik je fabels van de waarheid te onderscheiden. Samen gaan we er voor zorgen dat jij zichtbare buikspieren krijgt, zonder dat je alle leuke dingen uit het leven hoeft op te geven. 


Dit zijn een paar redenen waarom mijn voedingsschema werken:


 • De voedingsschema's bevatten de optimale hoeveelheid calorieen, eiwitten, koolhydraten en vetten.
 • We hebben per dag de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en sporenelementen berekend. Dit zorgt voor meer energie, een betere weerstand, een mooiere huid en nog veel meer.
 • De voedingsschema's zijn samengesteld om je sportieve prestaties te verbeteren. Dat wil zeggen, minder snel vermoeid en een beter herstel.
 • De calorieen worden wekelijks bijgesteld zodat plateau's worden voorkomen en je resultaat blijft behalen.
 • We gebruiken 'honger management' strategieën zodat je droger kunt worden zonder dat je (veel) honger leidt.
 • De voedingsschema's bevatten eenvoudige recepten die iedereen kan maken.
 • Je voedingsschema's bestaan uit lekkere, gevarieerde voeding. Dus niet 5x per dag rijst met kip en groenten.

Gevarieerde voeding

Nooit meer iedere dag rijst met kip en groenten!

Geen dure producten

Iedereen kan zich aan mijn voedingsschema's houden

lekkere, simpele recepten

Je hoeft geen chefkok te zijn om mijn recepten te kunnen bereiden ;)

flexibiliteit

Het leven is te kort om als een monnik te leven. Daarom help ik je om op de juiste manier te dealen met sociale gelegenheden. 

ÉÉN OP ÉÉN COACHING, HOE WERKT DAT?

IN ZES STAPPEN NAAR DE BESTE VORM VAN JE LEVEN...


Als je start met de Online Personal Training krijg je één op één coaching. Ik ga voor maximale kwaliteit voor een selecte groep mensen. Dan heb je wel 24/7 de mogelijkheid om mij vragen te stellen via Whatsapp.


De coaching doen we op basis van zes stappen. 


STAP 1 EEN AMBITIEUS MAAR REALISTISCH DOEL


Als je begint met een online personal trainer bepalen we samen een ambitieus maar realistisch doel. Dit kan zijn dat je een bepaald aantal kilo's wil afvallen, het ontwikkelen van een sixpack of gewoon véél gespierder worden.


STAP 2 LOOPTIJD VASTSTELLEN


Samen bepalen we hoelang je nodig hebt om je doel te bereiken. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijkheid en hoeveel je wilt doen (en laten) om jouw doel te bereiken.


STAP 3 TRAININGSSCHEMA'S OP MAAT & VOEDINGSBEGELEIDING


Samen met jouw online personal trainer maak je een plan waarmee we jouw doel gaan bereiken. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn je trainingsschema's die ik volledig voor jou op maat maak. Dit is ook het punt waarop we starten met de voedingsbegeleiding. De exacte uitwerking hiervan verschilt per persoon. Sommige mensen kunnen direct overstappen op een voedingspatroon dat 100% is geoptimaliseerd voor prestaties. Anderen hebben we langer nodig om hun voedingspatroon te verbeteren. Beide gevallen zijn prima.


STAP 4 AANPASSINGEN OP BASIS VAN JOUW VOORKEUREN


Op basis van jouw feedback maken we aanpassingen in je training en voeding. Op deze manier zorgen we ervoor dat het bereiken van je doel zo min mogelijk 'pijn' doet. Sommige mensen willen koste wat kost zo snel mogelijk hun doel bereiken. Wat ze eten en hoe vaak ze moeten trainen maakt ze niet uit. Anderen willen graag wat meer 'van het leven blijven genieten' en zoeken wat meer balans. Wat voor persoon je ook bent, samen bepalen we de juiste strategie voor jou.


STAP 5 AANPASSINGEN OP BASIS VAN JOUW PROGRESSIE


We blijven jouw progressie bijhouden en een aantal simpele tools. Op basis van jouw progressie blijven we aanpassingen maken. Hierdoor blijf je vooruitgang boeken die zichtbaar is in de spiegel.


STAP 6 JE WORDT ONAFHANKELIJK VAN MIJ ALS ONLINE PERSONAL TRAINER


Gedurende het proces leer je over voeding en training. Zodat je je heel goed kunt redden nadat je Online Personal Training traject voorbij is. Je wilt natuurlijk niet de rest van je leven afhankelijk zijn van een coach.

PRIJZEN  -  ONLINE PERSONAL TRAINING 

3 MAANDEN

149,-

Per maand

 • Trainingsschema's op maat
 • Voedingsbegeleiding
 • Supplementenadvies

6 MAANDEN

129,-
Per maand
 • Trainingsschema's op maat
 • Voedingsbegeleiding
 • Supplementenadvies

AAN DE SLAG MET MIJ ALS ONLINE PERSONAL TRAINER - LATEN WE EVEN HÉÉL EERLIJK ZIJN...

Voor je de keuze maakt om het adviesgesprek aan te vragen wil ik wat belangrijke dingen met je bespreken die je er misschien van weerhouden om met mij als online personal trainer aan de slag te gaan...


Ik geef nu zo'n 10 jaar MMA training en ik ben ongeveer 6 jaar online personal trainer. In die tijd heb ik geleerd dat er bepaalde mensen zijn waar ik hele goede resultaten mee kan boeken. Maar er zijn ook mensen waar ik eigenlijk NIET mee wil werken.


Mijn coaching stijl is direct. Ik zeg wat je moet horen. Niet wat je wilt horen. Ik vind het vooral belangrijk dat je jouw doelen bereikt. Niet dat ik je beste vriend word. 


Mijn coaching stijl is over het algemeen niet geschikt voor een hyper emotionele huisvrouw die zich bij iedere beetje feedback persoonlijk aangevallen voelt. 


Begrijp me niet verkeerd - ik vind wederzijds respect héél erg belangrijk. Ik ben geen Gordon Ramsey die als een gek in je oor staat te tetteren. Maar ik zeg je wel eerlijk waar het op staat. 


Nog iets waarvoor ik je moet waarschuwen. Ik ben een online personal trainer. Geen tovenaar.


 1. Als jij je ieder weekend klem wilt zuipen kan ik je niet helpen.
 2. Als jij niet hard wilt trainen kan ik je niet helpen.
 3. Als jij geen tijd en moeite in je voeding wilt steken kan ik je niet helpen.


Heeft dit je allemaal niet afgeschrikt? Mooi, dan zou het zomaar kunnen dat wij samen jouw lichaam gaan transformeren.

REVIEWS OVER ONLINE PERSONAL TRAINING

Perfecte hulp en schema’s voor mijn doel
Sinds 2 maanden maak ik gebruik van Nick als Online Personal Trainer. Perfecte hulp en schema’s voor mijn doel. Thanks!
online personal trainer review lennert
Lennert Fabriek
Top organisatie!
Top organisatie! juiste schema voor kracht en spieropbouw. Iedere week precies behouden wat je de week ervoor gedaan hebt qua kilo's en reps. Ook de voeding kun je precies bijhouden. Dit alles maakte mij veel bewuster waar ik mee bezig ben.
michel janse online personal trainer review
Michel Janse
Binnen no-time kwam ik in topvorm
Binnen no-time kwam ik in topvorm dankzij DFC. Voor mij oprecht de beste keuze op het gebied van fitness, gezondheid en motivatie. En Nick de Zeeuw is niet alleen een topper qua vakkennis, hij voelt ook haarfijn aan welke ondersteuning hij moet geven  om jouw je eigen grenzen te doen overschrijden. Eeuwig dankbaar!
peter online personal trainer review
Peter Verduyn Lunel 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ONLINE PERSONAL TRAINING

HOE SNEL KAN IK RESULTAAT ZIEN?


Het grootste voordeel van een online personal trainer is dat je begint met 15 jaar trainingservaring. Hierdoor hoef je niet alle fouten te maken die ik 15 jaar geleden al heb gemaakt. Tenzij je er echt een zooitje van maakt, zijn bij bijna iedereen de eerste resultaten in de spiegel binnen een paar weken zichtbaar. Ongeacht je doel.


WAAROM BEN JIJ ZO'N DURE ONLINE PERSONAL TRAINER?


Het antwoord op deze vraag heeft twee factoren. Ten eerste: 199 tot 299 euro per maand is inderdaad een hoop geld. Ik heb deze beslissing gemaakt omdat ik nooit meer dan tien mensen tegelijk online personal training geef. Hierdoor kan ik al mijn energie, focus en tijd richten op een klein groepje mensen. Natuurlijk zijn er veel goedkopere coaches. Het nadeel van goedkope coaches is dat ze hun tijd, energie en aandacht moeten verdelen over véél meer mensen. Of ze hebben gewoon geen klanten (en dat zegt waarschijnlijk ook genoeg). Ik ga voor maximale kwaliteit voor een selecte groep.


Ten tweede: goede personal training kost 50-100 euro per uur. Als je twee uur per week 'gewone' personal training zou volgen ben je 400 tot 800 euro per maand kwijt. Online personal training is een stuk goedkoper. 


KRIJG IK EEN TRAININGSSCHEMA OP MAAT?


Yes. Je krijgt een trainingsschema volledig op maat. Dit trainingsschema passen we onder andere aan op jouw levensstijl, beschikbare tijd en trainingservaring. Een ondernemer met een gezin die 60 uur per week werkt krijgt niet hetzelfde trainingsschema als een student die 5 uur per week college heeft en denkt dat die het druk heeft (sorry student). In alle gevallen geen we voor het maximale haalbare resultaat. 


KRIJG IK EEN VOEDINGSSCHEMA OP MAAT?


Je begint met een voorbeeldvoedingsschema dat je als basis aan kunt houden. Naarmate je langer met de online personal training bezig bent leer ik je steeds meer over hoe je je voeding kunt aanpassen naar je eigen wensen. Het verschilt per persoon wat je het prettigst vindt werken. Sommige mensen vinden het prettig om alles bij te houden in een app. Sommige mensen werken liever aan de hand van een schema en sommigen eten liever 'op gevoel'. Samen gaan we aan de slag naar de methode die voor jou het best werkt. 


HOE LANG ZOU IK EEN ONLINE PERSONAL TRAINER MOETEN NEMEN?


Hoe lang je een online personal trainer neemt is afhankelijk van je doel. Hoe meer je wilt afvallen, of hoe meer spiermassa je wilt opbouwen hoe langer we nodig hebben voor het gewenste resultaat. Jij snapt ook wel dat het niet verstandig is om binnen 3 maanden 40 kilo af te vallen en het onmogelijk is om binnen 3 maanden 20 kilo spier op te bouwen. Om een specifiek antwoord voor jouw situatie te krijgen op deze vraag kun je het best een vrijblijvend advies gesprek aanvragen.


IK WERK ONREGELMATIG, IS DIT EEN PROBLEEM?


Geen enkel probleem.


MOET JE LID ZIJN VAN EEN SPORTSCHOOL?


Bij voorkeur ben je lid van een sportschool, of je hebt een hele dikke home gym. Ik kan geen beest van je maken met twee roze dummbells van 5 kilo van de Liddl. 


IK BEN EEN SLECHTE ETER, IS DAT EEN PROBLEEM?


Wees niet bang dat ik je verplicht om allerlei dingen te eten die je niet lust. Het is niet mijn doel om jou zo veel mogelijk te laten lijden. Het is mijn doel om samen een levensstijl te ontwikkelen die bijdraagt aan jouw fysieke doelen. Als je dieet nu vooral bestaat uit chips en cola moet daar natuurlijk wel wat in veranderen. 


MOET JE TRAININGSERVARING HEBBEN OM TE KUNNEN STARTEN?


Zeker niet. Ik werk met alle mensen van verschillende trainingsniveaus. Waar ik geen ervaring mee heb is het begeleiden van wedstrijdbodybuilders. Verder kan iedereen bij me terecht. 


TRAIN JE ALLEEN MANNEN?


Mijn coaching stijl is erg direct. Ik zeg tegen je wat je moet horen, niet wat je wilt horen. Veel vrouwen vinden deze manier van coachen niet prettig. Maar dit betekent niet dat ik geen vrouwen train. Je moet als vrouw gewoon uit het juist hout gesneden zijn om door mij getraind te worden. Ja - ik besef dat dit vreselijk arrogant en macho klinkt. Maar eerlijkheid duurt het langs.

Maar werkt jouw online Personal Training eigenlijk wel??

Dit zijn een aantal van de mensen die al online personal training hebben gevolgd...

NOG STEEDS NIET OVERTUIGD? JE KUNT BINNEN 4 WEKEN KOSTENLOOS ANNULEREN

De 'relatie' tussen een cliënt en een coach vind ik erg belangrijk. Als in de eerste vier weken blijkt dat onze samenwerking niet werkt krijg je mogelijkheid om je abonnement kosteloos te annuleren. Met deze regeling voorkom jij het risico dat jij aan een online personal trainer vast zit waar je niet mee wilt werken en ik voorkom het risico dat ik met een ongemotiveerde cliënt moet werken. (Tot nu toe heeft nog nooit iemand van deze regeling gebruik gemaakt. Maar dan weet je in ieder geval dat je de mogelijkheid hebt).

arrow_drop_up arrow_drop_down