arrow_drop_up arrow_drop_down

Monster Mass | Het ultieme gratis trainingsschema voor mannen die véél gespierder willen worden

Iedere week ontvang je een update van je trainingsschema zodat je steeds gespierder en sterker blijft worden.

35.000+
Bezoekers per maand
14.456
Monster Mass downloads
55.000+
Volgers op sociale media

Spiermassa opbouwen

Volg het Monster Mass trainingsschema 8 weken en je bent zichtbaar & voelbaar gespierder

Je kunt weer trots zijn op je lichaam

Je merkt op de trainingen dat je steeds sterker wordt. Je bent zichtbaar gespierder en met de juiste voeding worden ook je buikspieren zichtbaar.

Geen bullshit

Ik ben het zat dat je voor de gek wordt gehouden met allerlei wondermiddelen. Je krijgt Monster Mass van me omdat ik wil laten zien dat hard werken wordt beloond met resultaat.

Ontvang Monster Mass direct gratis - KLIK HIERONDER

Het Monster Mass trainingsschema van 8 weken is 100% gratis. Als besluit dat je de trainingsschema's niet meer wilt ontvang kun je je altijd iedere mail uitschrijven. Dit doe je met de link die onder in iedere mail staat. Je loopt dus geen enkel 'risico'. Er zitten geen addertjes onder het gras en je hoeft ook niet opeens toch te betalen. No bullshit.

Hoe Monster Mass jou helpt om een gespierd, aantrekkelijk lichaam te ontwikkelen...

Maximale spieropbouw

Ik heb een selectie gemaakt van alleen de beste oefeningen voor spiergroei en die oefeningen samengesteld tot het ultieme trainingsschema. 

Geen twijfel over sets en herhalingen

De juiste hoeveelheid sets en herhalingen maakt het verschil tussen een beetje en heel veel spiergroei. Tijdens de 8 weken van het Monster Mass trainingsschema werken met met een variatie aan sets en herhalingen voor het beste resultaat. 

Je weet wie je trainingsschema heeft gemaakt

Ik, Nick zal je opschepperige praatjes besparen. Not my style. Mocht je twijfelen of ik genoeg kennis heb om jou er van te overtuigen om mijn trainingsschema te volgen raad ik je aan mijn artikelen, video's en resultaten eens te bekijken. 

Uitleg van oefeningen d.m.v. video's

Je weet precies hoe je een oefening moet uitvoeren om op een veilige manier alles uit je training te halen. 

Je Monster Mass trainingsschema's zijn altijd beschikbaar

Je trainingsschema's zijn altijd beschikbaar op je telefoon en je kunt ze uitprinten. Je hebt dus altijd een duidelijk plan. Je hoeft nooit meer als een kip zonder kop door de sportschool.

8 aaneensluitende trainingsschema's

Je krijgt 8 weken lang iedere week een ge-update trainingsschema in je mail. Iedere week heb ik een aantal subtiele aanpassingen gemaakt die jou erbij gaan helpen om dwars door plateau's heen te knallen!

Na 8 weken Monster Mass heb je meer spiermassa dan ooit - GEGARANDEERD

Veelgestelde vragen


Ik ben aan het cutten, kan ik Monster Mass dan wel gebruiken?

Absoluut! Juist als je aan het cutten bent wil je zo veel mogelijk spiermassa behouden. Met een trainingsschema zoals Monster Mass is de kans groot dat je tijdens het cutten zelfs nog spiermassa opbouwt. 


Wat als je geen 5 keer per week kun trainen?

Monster Mass is een trainingsschema voor mannen die het maximale uit hun trainingen willen halen. Daarom heb ik ervoor gekozen om 5 trainen per week in te plannen. Mocht het je niet lukken om 5 keer per week te trainen, dan kun je de training(en) die je hebt gemist doorschuiven naar de week erop. 

Ik heb een blessure, kan ik Monster Mass dan wel volgen?

Meestal kun je ondanks een (kleine) blessure gewoon blijven trainen. Maar ik ben natuurlijk geen dokter of fysiotherapeut. Als je een blessure hebt, raad ik je aan om voor je met Monster Mass start even met je dokter of fysiotherapeut te overleggen. 


Ik train thuis, kan ik Monster Mass volgen?

Tenzij je een complete sportschool in je garage hebt staan raad ik je aan om gewoon lid te worden van een sportschool. Een benchpress en een paar dumbbells zijn gewoon niet genoeg om het maximale uit je training te halen. Monster Mass werkt dus het best als je lid bent van een sportschool.


Monster Mass lijkt me erg zwaar, kan ik het fysiek wel aan?

Monster Mass is inderdaad een zwaar trainingsprogramma. De oefeningen staan natuurlijk vast, maar je kunt zelf bepalen met hoeveel gewicht je traint. Je kunt het dus zo zwaar (of licht) maken als je zelf wilt.


Ik weinig/geen trainingservaring, kan ik Monster Mass volgen?

Ja. Ook zonder trainingservaring kun je Monster Mass volgen. Natuurlijk pak je niet dezelfde gewichten als iemand met veel trainingservaring. Maar dat is logisch ;)


Zou een trainingsschema niet op maat moeten zijn?

Een trainingsschema op maat klinkt heel chique. Uit ervaring weet ik dat sommige mensen bereid zijn om heel veel geld uit te geven aan een trainingsschema op maat. Ik heb de afgelopen 7 jaar  honderden mensen geholpen om hun lichaam te transformeren. Het 95% van de mensen heeft geen trainingsschema op maat nodig om hele goede progressie te boeken. CONSISTENT trainen, met een selectie goede oefeningen en een variatie is sets en reps zorgt voor 99% van je resultaat. Natuurlijk zijn er uitzonderingen zoals topsporters, ouderen of mensen met een chronische blessure. Maar ik vermoed dat jij niet in die categorie valt ;) Mocht je je Monster Mass trainingsschema toch meer op jezelf willen afstemmen dan kan dat natuurlijk altijd door zelf aanpassingen in het schema te maken. 


Wat moet ik na Monster Mass doen?

Het Monster Mass trainingsschema is een trainingscyclus. Als jij na 8 weken nog steeds hele goede progressie boekt kun je gewoon weer bij week 1 beginnen. Never change a winning team. Zodra je merkt dat je niet meer zo snel vooruit gaat kun je een van mijn andere programma's starten.

Ontvang Monster Mass direct gratis - KLIK HIERONDER

Het Monster Mass trainingsschema van 8 weken is 100% gratis. Als besluit dat je de trainingsschema's niet meer wilt ontvang kun je je altijd iedere mail uitschrijven. Dit doe je met de link die onder in iedere mail staat. Je loopt dus geen enkel 'risico'. Er zitten geen addertjes onder het gras en je hoeft ook niet opeens toch te betalen. No bullshit.

Let op! Monster Mass is nu gratis. Maar ik kan niet beloven dat dat zo blijft. Ik heb Monster Mass altijd verkocht voor €67,- en misschien besluit ik op korte termijn om dat weer te doen. ALS je Monster Mass gratis wilt volgen, start dan NU.


Klik hier om Monster Mass direct GRATIS te ontvangen.

Wij gebruiken cookies