arrow_drop_up arrow_drop_down

Bedenktijd producten

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt annuleren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dfc.nl. Wij zullen vervolgens uw geld binnen 14 dagen na aanmelding retourneren.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kan hier voor contact opnemen met info@dfc.nl.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!


Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


Bedenktijd abonnement

Heeft u een abonnement afgesloten? Binnen 14 dagen kan u kosteloos en zonder opgave van reden van het abonnement afzien. Voor de herroeping gebruikt u het standaardformulier, of u neemt contact met ons op. Na herroeping krijgt u het volledige bedrag teruggestort op uw rekening.

Formulier voor herroeping

Wij gebruiken cookies